tüp bebek sonrası adet lütfen cevap çok sıkıldım

umudaMerhaba

Rabbim meleğimi nasip et
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
2.351
4
116
Diğer
herkese slm arkadaşlar eşim azosperm ve üç ay önce tüp bebek denemesi yaptık eşime microtese uygulandı ve elengo hücre bulundu ve iki kalitesiz embriyo transferi yapıldı haziran 28 tets günümdü 27 haziranda kanam başladı az az ve sonra yoğun olarak devam bir hafta sürdü sonra temmuz 11 de gene adet oldum oda 10 gün felan sürdü temmuz 24 gene kanama başladı bu sefer 12 gün sürdü ağustos 21 tekrara adet oldum 14 gün sürdü sonra eylül 7 de oldum oda 11 günü buldu ve dün ayın 24 gene adet oldum bu çok canımı sıktı sizce bu normalmi bir kaç gün temiz kalabiliyorum ancak lütfen yardım edin teşekkürler

canım ben taransferin 11. günü tets yapmıştım değer 1 di sonra zaten az az kanam oldu ve devamı bu şek,lde geldi

geçmiş olsun canım. kanamalar hakkında pek bir bilgim yok. benim de 11. gün test negatif çıkmıştı kanamam da olduğu halde iki gün sonra değer yükselmeye başlamıştı. gebelik oluştu ama sonra düştü malesef. senin de öyle bir durumun oldu mu diye merak ettim. inşallah en kısa zamanda normale döner reglin. sürekli adet olmak sinir bozucu olsa gerek

geçmiş olsun canım. kanamalar hakkında pek bir bilgim yok. benim de 11. gün test negatif çıkmıştı kanamam da olduğu halde iki gün sonra değer yükselmeye başlamıştı. gebelik oluştu ama sonra düştü malesef. senin de öyle bir durumun oldu mu diye merak ettim. inşallah en kısa zamanda normale döner reglin. sürekli adet olmak sinir bozucu olsa gerek
canım çok teşekkür ediyorum evet sürekli kan görmekten sıkıldım tamamen stres oldum ben 12 . gün test yapmamıştım kanam oldu diye

mutlaka bir kadın doğum uzmanına gitmelisin canım.sakın ihmal etme bu artık düzensizlik olayını aşmış gibi göründü bana.

senin durumun da sanırım kimyasal gebelikle alakalı...doktorun kimyasal gebelik mi dedi?
benim de transferin 10. günü kanamam başladı, 12 gün falan sürdü, 15 gün sonra falan tekrar kanam oldu, ama buarada da sürekli beta-hcg yaptırdım, doktor istedi.. 0'a düşene kadar 1,5 ay falan geçti.. 0'a düşünce tekrar adet gördüm, şu an düzensiz, başka bir doktora daha gittim, 3 - 4 ay düzensiz olması normal kimyasal gebelikten sonra dedi doktor.. sanki ilk kez adet oluyormuşsun gibi düzensiz, ara ara lekelenme şeklinde olacak dedi doktor da, ama bence de mutlaka bir doktora git... stresli bir durum yaşadığımız , ama test de yaptırmamışsın, istersen bir beta hcg yaptır... umarım en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

arkadaşlar çok sağolun bugündoktoar gittim yumurtalıklarım çok iyiymiş fakat ufak bir iki tane kistim varmış kimyasal olsa ultrasonda anlaşılırdı herlade tekrar tets yaptırmadım doktor senin kanamalr rahimden geliyor dedi üç ay kullanacağım hap verddi östrojenle ilgili sonra kontrole gitcem

mrb cnm,
yanlış hatırlamıyorsam sen de aysun hanımın hastasıydın.aşağı yukarı aynı şeyleri ben de yaşadım.merak etmeni gerektirecek bişey yok bence.bunlar uzun protokolün cilveleri...onca ilacı anca atıyor vücut.ben aysun hanıma sorduğumda 2-3 ay bu düzensizlik olabilir demişt.
çok geçmiş olsun.
sevgiler...

Back
X