- 8 Eylül 2013
- 558
- 507
Herkese merhaba.Uzun zamanfır taipteyim forumu.2 yıldır evliyim.Evliliğimizin 6. Ayında eşimin azorsperm olduğunu, hiç sperminin olmadığını öğrendik.Ben de pco var adet düzensizliğim tüylenmem yok.Yumurtalıklarımda da sorun yok.Geçen yıldan beri 4 doktor değiştirdik.Sonunda geçen ay tedavi başladı.16 yumurtam olmuştu.İkiz istiyorfuk.Ben hep umutlu oldum hep inandım,dualar ettim.İnternette okumadığım forum kalmadı.En çok da buradan faydalandım.Sperm çıkışı olsun diye eşimde kullanmadığımız takviye kalmadı.Onları aylarca kullandıktan sonra micro tese öncesi doktor emodex ve klomen verdi eşime.Cumartesi microtese oldu ve hiç sperm bulunamadı ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum.Doktor önce eşime bakıp onda sperm bulursa bende opu işlemini uygulamak yerine.İkimize aynı anda iilem uygulandı ve ben çok yıprandım.Doktor hayatınız boyunca cocuğunuz olmaz dedi.Eşinin vucudu sperm üretmiyor ya evlatlık alın ya da Kıbrısta sperm bankasından sperm alın diyor.tekrar micro tese de hiçbir işe yaramazmış.Ben ne yağacağım.Bir yol gösterin sanki kolum kanadım kırıldı.