Benim gittigim devlet hastanesinde rapor gecen istedigin merkezde kullanabiliyosun..Size yaşadığım rezaleti anlatmak istiyorum. Erzurum Atatürk Üniversitesi EAH Prof Dr Yakup Kumtepe den tüp bebek için rapor çıkarmak istedim. Benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporunu sgk nın verdiği hakla o kurumda ya da başka Bi yerde fark etmeksizin bana rapor çıkarmak zorunda. Lakin kendisi ve asistanları dış merkez için asla tüp bebek raporu vermiyoruz dediler. Böyle bir durum mümkün mü sizce??
Zaten bildiğim kadarıyla böyle ama Erzurum Atatürk Üniversitesi EAH bana burda yaparsan rapor veririz dediBenim gittigim devlet hastanesinde rapor gecen istedigin merkezde kullanabiliyosun..
16 Ağustos'ta Uludağ Üniversite Hastanesi'nde randevum var. Orası hakkında da dışarıya rapor vermediklerini duydum. Şayet kendim gittiğimde böyle bir şeyle karşılaşırsam neler yapabildiğim veya yapamadığımla ilgili seni bilgilendiririm.Size yaşadığım rezaleti anlatmak istiyorum. Erzurum Atatürk Üniversitesi EAH Prof Dr Yakup Kumtepe den tüp bebek için rapor çıkarmak istedim. Benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporunu sgk nın verdiği hakla o kurumda ya da başka Bi yerde fark etmeksizin bana rapor çıkarmak zorunda. Lakin kendisi ve asistanları dış merkez için asla tüp bebek raporu vermiyoruz dediler. Böyle bir durum mümkün mü sizce??
Umarım sadece söylentidir alabilirsiniz raporu. Ben cimere yazmaktan başka birşey yapamadım16 Ağustos'ta Uludağ Üniversite Hastanesi'nde randevum var. Orası hakkında da dışarıya rapor vermediklerini duydum. Şayet kendim gittiğimde böyle bir şeyle karşılaşırsam neler yapabildiğim veya yapamadığımla ilgili seni bilgilendiririm.
Evet canım normaldae yasak ama hastane bünyesinde tüp Bebek bölümü varsa dışarıya rapor vermiyor çoğu hastane.Bende raporsuz başlayacaktım sağolsun burada bir arkadaşım Tekirdağ Namık Kemal üni.hastanesini söyledi hastanede tüp bebek bölümü yok bu yüzden raporu orada çıkardım hatta bugün onaylanmış aradılar yarın almaya gideceğim.Size yaşadığım rezaleti anlatmak istiyorum. Erzurum Atatürk Üniversitesi EAH Prof Dr Yakup Kumtepe den tüp bebek için rapor çıkarmak istedim. Benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporunu sgk nın verdiği hakla o kurumda ya da başka Bi yerde fark etmeksizin bana rapor çıkarmak zorunda. Lakin kendisi ve asistanları dış merkez için asla tüp bebek raporu vermiyoruz dediler. Böyle bir durum mümkün mü sizce??
Ama sgk bu rapor hakkını veriyor raporu alır almaz da tedavi zorunluluğu yok altı ay süresi var. Hastaneler tamamen kendi kendine icat çıkarıyorEvet canım normaldae yasak ama hastane bünyesinde tüp Bebek bölümü varsa dışarıya rapor vermiyor çoğu hastane.Bende raporsuz başlayacaktım sağolsun burada bir arkadaşım Tekirdağ Namık Kemal üni.hastanesini söyledi hastanede tüp bebek bölümü yok bu yüzden raporu orada çıkardım hatta bugün onaylanmış aradılar yarın almaya gideceğim.
Aynen öyle ben SGK yı aradım şikayet ettim ama hangi hastaneyi aradıysam dışarı verilmiyor dendiAma sgk bu rapor hakkını veriyor raporu alır almaz da tedavi zorunluluğu yok altı ay süresi var. Hastaneler tamamen kendi kendine icat çıkarıyor
Maalesef Erzurum da tek hastane veriyor raporu o da böyle yokuş yapıyor çok sevindim adınıza hayırlı haberlere vesile olsun inşallahAynen öyle ben SGK yı aradım şikayet ettim ama hangi hastaneyi aradıysam dışarı verilmiyor dendiÇok şükür az önce aldım raporumu ben de canım.Çevrende başka araştırma hastaneleri var mı ? Tüp bebek bölümü olmayan bir hastaneye git o zaman mecbur veriyorlar
Hadi yaMaalesef Erzurum da tek hastane veriyor raporu o da böyle yokuş yapıyor çok sevindim adınıza hayırlı haberlere vesile olsun inşallah
Bilemiyorum inan biz erkek faktöründen ötürü tüp bebek deneyeceğizMerhaba tüp Bebek raporu randevu için amh değerimin 0.40 olması yeterli mi
Amin çiçeğimHadi yaİnşallah hayırlı bir kapı açılır canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve sürecimizi kolaylaştırsın inşallah
Evet yeterli. Ancak hastane kendisi tetkikler yapacak ve öyle verecektir raporu.Merhaba tüp Bebek raporu randevu için amh değerimin 0.40 olması yeterli mi
Teşekkür ederim. Ne kadarlık bir ücret karsiliyorlar acaba ve yine devlette mi yaptirmak gerekiyor tüp bebeğiEvet yeterli. Ancak hastane kendisi tetkikler yapacak ve öyle verecektir raporu.
Yeterli kuzum dusuk rezervi olarak rapor hakkin var . Benim 2 asilamam olmasına rahmen amh düşük lugunden.ciktiMerhaba tüp Bebek raporu randevu için amh değerimin 0.40 olması yeterli mi
Ilaclarin yuzde 60 ni karsiliyor bence cok iyiTeşekkür ederim. Ne kadarlık bir ücret karsiliyorlar acaba ve yine devlette mi yaptirmak gerekiyor tüp bebeği
Hastane ücretinin %30 unu ilaçların da %80 i rapor sayesinde SGK karşılıyor canım.Rapor geçen özellerde de tüp bebek yaptırabilirsin.Ben öyle yapıcam meselaTeşekkür ederim. Ne kadarlık bir ücret karsiliyorlar acaba ve yine devlette mi yaptirmak gerekiyor tüp bebeği
Bu konuda en doğru bilgiyi başvuracağınız hastaneden alsanız daha iyi olur.Teşekkür ederim. Ne kadarlık bir ücret karsiliyorlar acaba ve yine devlette mi yaptirmak gerekiyor tüp bebeği