Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek raporu
- Konu Sahibi Redqueen1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Üstte kalsınArkadaşlar tüp bebek raporu için aşılamanın devlette olması mı gerekiyor? Özelde yapılan aşılama geçerli olmuyor mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 53
- 30
Bazı yerler kabul ediyor ancak iğneli yöntemlerle yumurtanın büyütülmesi şartı var yani klomen femara tarzı ilaçlarla olanları kabul etmiyorlar. Ben yeni çıkardım raporu merak ettikleriniz varsa yardım etmeye çalışırımArkadaşlar tüp bebek raporu için aşılamanın devlette olması mı gerekiyor? Özelde yapılan aşılama geçerli olmuyor mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
Benim özelde yapılmıştı aşılamam kabul edildi canım yaptırdığın yerden yapıldı diye başhekim imzalı kağıt alıyorsun bana öyle söylendiArkadaşlar tüp bebek raporu için aşılamanın devlette olması mı gerekiyor? Özelde yapılan aşılama geçerli olmuyor mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
2 aşılamamı özelde bir aşılamamı devlette yaptırdım .ama raporumu aldım .aşılama yaptırmasınız ve bunu ibraz etmeniz yeterli .Arkadaşlar tüp bebek raporu için aşılamanın devlette olması mı gerekiyor? Özelde yapılan aşılama geçerli olmuyor mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Merhabalar tüp bebek raporu ile tüp bebek yaptırmak ne kadara mal oldu araştırma hastanesinde mi yaptırdınız özel hastanede mi..özel hastanede olunca da devlet yine karşılıyor muBazı yerler kabul ediyor ancak iğneli yöntemlerle yumurtanın büyütülmesi şartı var yani klomen femara tarzı ilaçlarla olanları kabul etmiyorlar. Ben yeni çıkardım raporu merak ettikleriniz varsa yardım etmeye çalışırım
- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 53
- 30
Ben devlette yaptırdım herşey 3 bin tutuyor ilaçlar dahil. Tıp fakültelerinde 5-6 bin civarı oluyor. Özelde de ilaçlarda ve tedavinin bi kısmını karşılıyor yeni fiyatları bilmiyorum ama geçen sene acıbademde ilaçlar hariç 10 bin dediler raporla 7 buçuk oluyordu ilaçlardada belli bi yüzdesinde indirim oluyor yani 5 bin civarı bi karınız olur özelde kullanırsanızMerhabalar tüp bebek raporu ile tüp bebek yaptırmak ne kadara mal oldu araştırma hastanesinde mi yaptırdınız özel hastanede mi..özel hastanede olunca da devlet yine karşılıyor mu
Çok teşekkür ederimm verdiğiniz kıymetli bilgiler için..Ben devlette yaptırdım herşey 3 bin tutuyor ilaçlar dahil. Tıp fakültelerinde 5-6 bin civarı oluyor. Özelde de ilaçlarda ve tedavinin bi kısmını karşılıyor yeni fiyatları bilmiyorum ama geçen sene acıbademde ilaçlar hariç 10 bin dediler raporla 7 buçuk oluyordu ilaçlardada belli bi yüzdesinde indirim oluyor yani 5 bin civarı bi karınız olur özelde kullanırsanız
- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 53
- 30
Rica ederim yardımcı olabilceğim bişey olursa çekinmeden yazınÇok teşekkür ederimm verdiğiniz kıymetli bilgiler için..
Merhaba,benim de raporlu 2 aşılamam var tüp bebek raporu çıkarıcaz.Neler istenildi acaba sizden? Bir de rapor çıkarmak uzun sürdü mü acaba ?Rica ederim yardımcı olabilceğim bişey olursa çekinmeden yazın
- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 53
- 30
Yok 2 günde hallettik biz. Heyetten sağlık raporuda istediler o yüzden uzadı. vukuatlı nufüs kaydı,sgk dökümü,evlilik cüzdanı,kimlik fotokopisi,fotoğraf,hormon ve sperm sonuçları rahim filmi sonucu falan istediler bide yanına ek heyet raporu istedilerMerhaba,benim de raporlu 2 aşılamam var tüp bebek raporu çıkarıcaz.Neler istenildi acaba sizden? Bir de rapor çıkarmak uzun sürdü mü acaba ?
Teşekkür ederim canımYok 2 günde hallettik biz. Heyetten sağlık raporuda istediler o yüzden uzadı. vukuatlı nufüs kaydı,sgk dökümü,evlilik cüzdanı,kimlik fotokopisi,fotoğraf,hormon ve sperm sonuçları rahim filmi sonucu falan istediler bide yanına ek heyet raporu istediler
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
Bana yardımcı olur musunuz bende rapor almak istiyorum. Aşılama olacağım özelde. Özeldeki aşılama rapor İçin geçerli olmuyor sanırım. Devlete mi gitmem gerek?Bazı yerler kabul ediyor ancak iğneli yöntemlerle yumurtanın büyütülmesi şartı var yani klomen femara tarzı ilaçlarla olanları kabul etmiyorlar. Ben yeni çıkardım raporu merak ettikleriniz varsa yardım etmeye çalışırım
- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 53
- 30
Bazı yerler iğneli tedaviyse kabul ediyor ama bazıları illa devlet olsun diyor. Raporu devlet hastanesinden mi tıp fakültesinden mi alacaksınız o bile farkediyorBana yardımcı olur musunuz bende rapor almak istiyorum. Aşılama olacağım özelde. Özeldeki aşılama rapor İçin geçerli olmuyor sanırım. Devlete mi gitmem gerek?
- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 53
- 32
Kızlar merhabalar.. benımde özelde ıkı tane iğneli aşılamam var Şehir hastaneleri bunu kabul edıyor mu.. hatta bır tane de olumsuz tüp bebek var özelde orası belge verıyor yapıldıgına dair.. Ankara şehir hastanesi kabul edıyor mu yoksa sıfırdan mı başlatıyor denıyımı olan var mı?