tüp bebek raporu için yardım eder misiniz

fiyonk_makarna

ve öyle de oldu...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
1.027
3
116
İstanbul
Mrb, 10 yıllık evliyim ve 9 yıldır denemelerimize rağmen çocuğumuz olmuyor, son 1 yıl içerisinde 3 defa (1 hap-2 iğne ile) aşılama oldum fakat sonuç yok malesef, bende tek kanalım tıkalı eşiminde sperm sayısı 20 mil civarında seyrediyor, şimdiki aşama tüp bebek, fakat özellerde maliyet biliyorsunuz ki bel büküyor, devlette (zeynep kamil gibi) sanırım 1 yıla yakın sıra varmış bende tüp bebek raporu çıkartıp umut tüp bebekte denemek istiyorum fakat tüp bebek raporumu çıkartma konusunda sorun yaşıyorum, ben 3 aşılamamıda marmara üni. hastanesinde yaptırdım, oradan rapor çıkarttırmak istediğimi söylediğimde hemşire içinde tüp bebek bölümü olan yerden çıkartabilirsin dedi yani zeynep kamil, fakat resmi gazeteden konuyla ilgili bulduğum yazıda içinde 2 kadın doğum 1 üroloji doktorunun olduğu sağlık birimlerinde çıkartılabileceğini yazıyor, bunun üzerine sağlık bakanlığını aradım onlarda bana yuvarlak konuştu, doktorun vereceği kararmış başka yere yollayabilirmiş vs. şimdi ben hem üniversite hemde eğitim ve araştırma hastanesi olmasına rağmen marmaradan rapor alamıyor muyum, böyle bişey olabilir mi? tekrar zeynep kamile gidip sil baştan herşeyle yeniden mi uğraşacağım?
rapor çıkarttıran arkadaşlar marmaradan rapor alan var mı? zeynep kamil dışında anadolu yakasında nederen alınabilir yada özeline gidip kolayca halledenler hangi hastanenin hangi doktoruna gitsem kolayca çıkartabilirim? lütfen acil yardım edin mayıs sonu adetimle birlikte tedaviye başlamak istiyorum

merhaba,

öncelıkle şansın bol olsun:)

ben hiç uğraşmadan haydarpaşa numune hastanesinden almıştım ve umutta denemiştim:) muhakkak oraya sor.. çokda yardımcı olmuşlardı o zaman artık şansıma mı bilmem :) yada bana acımışta olabilirler .. çokkk deneme yapmıştım çünkü

teşekkür ederim
umarım umutta ki denemen zaferle sonuçlanmıştır :)
numuneden vermişlerse marmaradan da vermeleri lazım ama neden işi yokuşa sürüyorlar anlamadım

maalesef hala bebeğim yok

marmara üniv . dışarı rapor vermıyor çok iyi biliyorum... şu anda zaten tüp bebek bölümü kapandı marmara üniv. de... açılcak deniyor ama ne zaman???? belli değil...

sevgiler

en yakın zamanda olmasını dilerim

marmara neden dışarı rapor vermiyor bir bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…