Aşılamaya vereceğiniz parayı tüp bebeğe ayırmanızı tavsiye ederim. Evet iğneli aşılama ise devlet kabul ediyor.Merhaba hanımlar 2 yıldır evliyim. Ne yazık ki bebek sahibi olamıyoruz. Kontrollerde hiç bir şey bulunamadı yaşım 37 olduğu için tedaviye başladık. Özel bir kliniğe gittim hiç bir sorun olmadığı için önce 2 aşılama deneyelim dedi doktor. Hem sana 2 aşılama yaparsam ve yanıt alamazsak sana bir belge veririm bununla devletten rapor çıkartabilirsiniz dedi. Tüp bebek kadar maliyetli olmadığı için daha mantıklı dedi. Bu şekilde özelde aşılama yaptırdıktan sonra devlette rapor çıkartan var mı
Değerlerimiz normal olduğu için rapor çıkmaz dediler. Aşılama maliyet açısından cazip geldi doktor da bir sıkıntı yok olabilir Aşılama ile dediğinden başladıkAşılamaya vereceğiniz parayı tüp bebeğe ayırmanızı tavsiye ederim. Evet iğneli aşılama ise devlet kabul ediyor.
Ne alaka size öyle demişler anlamadım? Rapor zaten sebepsiz infertilite olarak çıkıyor. Bizim de değerler normal. Zaten devlette 2 aşılama olumsuz sonuç olunca tüp bebeğe yönlendirip rapor veriyorlar. Siz aşılama sürecini özelde geçirmek isteyebilirsiniz tabii ki iğneli aşılama olduğu sürece kabul ediyorlar diye biliyorum. Ama ben sırf şartı sağlamak için aşılama yaptırdım. Düşük olasılık zaten , tutmadı. Ha tutan var mı var evet. Ama aşılamaya bütçe ayırmak gereksiz, devlette olsa denenebilir elbette. Tabii sizin kararınızDeğerlerimiz normal olduğu için rapor çıkmaz dediler. Aşılama maliyet açısından cazip geldi doktor da bir sıkıntı yok olabilir Aşılama ile dediğinden başladık
Tüp bebek sürecine geçtiniz mi?Ne alaka size öyle demişler anlamadım? Rapor zaten sebepsiz infertilite olarak çıkıyor. Bizim de değerler normal. Zaten devlette 2 aşılama olumsuz sonuç olunca tüp bebeğe yönlendirip rapor veriyorlar. Siz aşılama sürecini özelde geçirmek isteyebilirsiniz tabii ki iğneli aşılama olduğu sürece kabul ediyorlar diye biliyorum. Ama ben sırf şartı sağlamak için aşılama yaptırdım. Düşük olasılık zaten , tutmadı. Ha tutan var mı var evet. Ama aşılamaya bütçe ayırmak gereksiz, devlette olsa denenebilir elbette. Tabii sizin kararınız
Evet transferi bekliyorumTüp bebek sürecine geçtiniz mi?
Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.Evet transferi bekliyorum
İnşallah teşekkür ederim. Size de olumlu sonuçlar dilerim... Bir de devlette tüp bebek raporu olmak için 3 yıllık evlilik şartı var eğer tanı eğer sebepsiz infertilite ise. Ama düşülk amh veya kapalı tüp varsa bu şart aranmıyor.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Ben 9 aylık evliyim ama iki tüpümde çok şiş hidrosalpenks ama hsg de icinden sıvı geçmiş yani kapalı değil, bu şelilde cıkarmı acaba raporİnşallah teşekkür ederim. Size de olumlu sonuçlar dilerim... Bir de devlette tüp bebek raporu olmak için 3 yıllık evlilik şartı var eğer tanı eğer sebepsiz infertilite ise. Ama düşülk amh veya kapalı tüp varsa bu şart aranmıyor.
Onunla alakası yokki bizimde bütün değerlerimiz normal ama tüp bebeğe geçtik , devlete mi gittiniz acaba bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir miDeğerlerimiz normal olduğu için rapor çıkmaz dediler. Aşılama maliyet açısından cazip geldi doktor da bir sıkıntı yok olabilir Aşılama ile dediğinden başladık
Onu bilemedim. Aslinda doktorun verecegi karara gore degisir. Ama genellikle oncesinde 2 basarisiz asilama isteniyor. Rapor cikmamasi icin bir sebep yok ki evlilik, 2 asilama ve sgk sartini sagladiginiz surece devlette rapor alirsiniz.Ben 9 aylık evliyim ama iki tüpümde çok şiş hidrosalpenks ama hsg de icinden sıvı geçmiş yani kapalı değil, bu şelilde cıkarmı acaba rapor
Bence özel bir hastanede aşılma yapmak çok mantıksız çünkü nerden baksanız aşılma başına tahminen 10 bin gider ama devlette ücretsiz yapılıyor üstelik ilaçtda uygun oluyor tüp bebek ilk olarak özelde denenebilir çünkü laboratuvar çok önemli ama aşılamada iğne ile yumurtalrınız büyütülüyor sprem ayıklanıp rahime enjekte ediyorlar zaten tutacağı varsa dölleneckse bütün işlem anne rahiminde doğal oluyor ben aşılamayı devlette tavsiye ediyorum birde sğk anlaşması olmayan hastanede yapılan iğneli aşılamayı devlet tüp bebek öncesi kabul etmiyorDeğerlerimiz normal olduğu için rapor çıkmaz dediler. Aşılama maliyet açısından cazip geldi doktor da bir sıkıntı yok olabilir Aşılama ile dediğinden başladık
Sgk şartlarında sadece amh düşüklüğü ve azospermi haller dışında olanlar için 3 yıl evlilik şartı isteniyor, ayrıca eşlerden birinin 5 yıllık sağlık sigortası olması gerekiyor. Devlette 2 iğneli aşılama yaptıktan sonra olumsuz sonuç alındıktan sonra tüp bebk raporu çıkıyor, benim tüplerim kapalı bana 2 aşılama şartı var dediler ve ikinci aşılamayı olacağım sırf rapor çıkartmak için yapıyorum.İnşallah teşekkür ederim. Size de olumlu sonuçlar dilerim... Bir de devlette tüp bebek raporu olmak için 3 yıllık evlilik şartı var eğer tanı eğer sebepsiz infertilite ise. Ama düşülk amh veya kapalı tüp varsa bu şart aranmıyor.
Aşılamayı özelde yapmanın bence hiç bir anlamı yok devlette neden yapmıyorsunuz, tabi siz bilirsiniz iyi araştırıp anlamak gerekiyor çünkü herşey para olarak ilerliyor iyi düşünün.. özelde yaptıracağınız 2 aşılama ücreti ile devlette raporlu tüp bebek fiyatına denk gelirMerhaba hanımlar 2 yıldır evliyim. Ne yazık ki bebek sahibi olamıyoruz. Kontrollerde hiç bir şey bulunamadı yaşım 37 olduğu için tedaviye başladık. Özel bir kliniğe gittim hiç bir sorun olmadığı için önce 2 aşılama deneyelim dedi doktor. Hem sana 2 aşılama yaparsam ve yanıt alamazsak sana bir belge veririm bununla devletten rapor çıkartabilirsiniz dedi. Tüp bebek kadar maliyetli olmadığı için daha mantıklı dedi. Bu şekilde özelde aşılama yaptırdıktan sonra devlette rapor çıkartan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?