• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek rahim kalınlığı

sinem432

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
6
0
1
27
Kızlar rahım kalınlıgım en son 5 mm di doktor estrofem verdı günde 9 tane sabah öğle akşam şeklinde sonra lucrin depot vuruldum 20. Günde korkuyorum ya tahim kalınlığı istenen seviyeye gelmezse diye bilgisi olanlar yazabilir mi aynı zamanda nar suyu içiyorum her aksam 1 bardak

Buradaki konulardan okudum ileri seviye ilaç tedavisi var onunla kesin oluyor. Ama sizin hep mi inceydi bu ay mı çıktı? Bana da sizin gibi oldu bu ay bakılacak tekrar. Dinlenmedeyim ilaç kullanmayacağım ama.

Buradaki konulardan okudum ileri seviye ilaç tedavisi var onunla kesin oluyor. Ama sizin hep mi inceydi bu ay mı çıktı? Bana da sizin gibi oldu bu ay bakılacak tekrar. Dinlenmedeyim ilaç kullanmayacağım ama.
Yani yeni çıktı bu durum doktor kürtajlardan olabilir dedi ama estrofemi her kadın günde 2 kez alıyorsa sen 3 kere alacaksın dedi ilk 4 gün sabah 3 sonraki 4 gün sabah 3 akşm 3 sonraki 4 gün sabah 3öğle3 akşam 3 dedi progesteron baktırıp gel gün vereceğiz transfer için dedi ama adetin 20.gününde 5 mm dedi

Zaten yumurta toplama günü 7 mm di yumurta toplandı 1 ay sonra gittim 5 mm sonra transfer için ilaçlara basladık 1 ay sürer dedi toplam 2 ay rahim dinlenmesi olacak yani. 20.günde Lucrin depot vuruldum. Adetin 2.günü progesteron verip estrofeme başlıcam +climera forte bant verdi 2 gün o kadar bide nar suyu iç her aksam dedi

Zaten yumurta toplama günü 7 mm di yumurta toplandı 1 ay sonra gittim 5 mm sonra transfer için ilaçlara basladık 1 ay sürer dedi toplam 2 ay rahim dinlenmesi olacak yani. 20.günde Lucrin depot vuruldum. Adetin 2.günü progesteron verip estrofeme başlıcam +climera forte bant verdi 2 gün o kadar bide nar suyu iç her aksam dedi
Anladım canım imtihan işte. Hakkımızda hayırlısı olsun bende endişeleniyorum bu ay takip edecek dinlenmede. En iyi kalınlık 8-9 olanmış bu tutunma için çok önemli. Yoksa emekler boşa gider en iyi kalite embriyo olsa bile.En iyi şartlar olup olmayadabilir bu Allah ın takdiri. Biz elimizden geleni yapalım İnşaAllah hayırlı sağlıklı kavuşuruz. Bu ilaçlarla olmazsa rahmin içine enjekte edilen kesin kalınlaştıran bir pahalı ilaç var nögofen mi neydi adı işte onu en son yaparlar İnşaAllah olur.

Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorum 3 kere transfer iptal edildi 6mm olduğu için bu ay prp yapıldı estrofem ve bant kullandım ve sabah akşam nar suyu içtim son kontrolümde cuma günü 6.7mmdi doktorum bu sefer deneyelim prp şansımızı arttıracak dedi çarsamba transferim var o zamana kadar biraz daha kalınlaşırmı acaba

Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorum 3 kere transfer iptal edildi 6mm olduğu için bu ay prp yapıldı estrofem ve bant kullandım ve sabah akşam nar suyu içtim son kontrolümde cuma günü 6.7mmdi doktorum bu sefer deneyelim prp şansımızı arttıracak dedi çarsamba transferim var o zamana kadar biraz daha kalınlaşırmı acaba
Esrrofemı kaç defa aldınız günde Lucrin Depot da vuruldunuz mu

Lucrin depot vurulmadım o ne bilmiyorum günde 2yle başladım estrofem şuan sabah 2 akşam 2 kullanıyorum bi sorun çıkmazsa inşallah yarın transferim var
İşte o çok önemli bı iğne benım doktorum vurdu 2500₺ ödedim rahmı kalınlastırıp transfere hazırlıyor bıde ben estrofemi gunde 9 kere alacagım sabah 3 öğle 3 aksam 3 öyle faydasını çok iyi görürüz dedi doktorum

Benimde rahim inceliği sebebiyle transferlerim iptal oldu. Siz transfer oldunuz mu ? Sonuç nedir ?

Kızlar rahım kalınlıgım en son 5 mm di doktor estrofem verdı günde 9 tane sabah öğle akşam şeklinde sonra lucrin depot vuruldum 20. Günde korkuyorum ya tahim kalınlığı istenen seviyeye gelmezse diye bilgisi olanlar yazabilir mi aynı zamanda nar suyu içiyorum her aksam 1 bardak
Kalınlaşma oldu mu sizde :(

İşte o çok önemli bı iğne benım doktorum vurdu 2500₺ ödedim rahmı kalınlastırıp transfere hazırlıyor bıde ben estrofemi gunde 9 kere alacagım sabah 3 öğle 3 aksam 3 öyle faydasını çok iyi görürüz dedi doktorum
Merhaba bende transferi bekliyorum lucrin depot iğneyi yaptım , reglin 3. Ya da 4. Günü gideceğim , siz hangi doktora gidiyordunuz sonuç olumludur umarım 🙏

Back