- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Merhabalar kizlar teşhis icin histeroskopi oldum gecen cuma.
Cumadan beri kasigim agriyor ve beyaz akintim geliyor.. sizce acile gitmelimiyim?
Merhaba. Geçmiş olsun.histeroskopi çok acıyormu. Bende düşünüyorum ama korkudan gidemiyorum.Merhabalar kizlar teşhis icin histeroskopi oldum gecen cuma.
Cumadan beri kasigim agriyor ve beyaz akintim geliyor.. sizce acile gitmelimiyim?
Hyr tek histereskopiRahim filmi mi cekildiniz???
Hyr tek histereskopi
Ben hic anestezi gormeden oldum dayanilmicak bir aci degilMerhaba. Geçmiş olsun.histeroskopi çok acıyormu. Bende düşünüyorum ama korkudan gidemiyorum.
Bişey olmaz canım korkma bende oldum histeroskopi hatta parça bile alındı biyopsi yapıldı temiz çıktı bir kaç gün lekelenme oluyor sadece içi de yikandiysa ondan olur o lekelenme sonuçta oluyor korkmana gerek yok cnm zaten doktorun sana antibiyotik veya başka ilaç vermisdir düzenli kullanımda bişey kalmaz
Adetin kaçıncı günü yapıldı sanaEvet bendende biyopsi yaptilar rahime cizik attirma deniyor bu islem, bebek birdahakine tutunsun diye. Fakat histereskopiden ilk 3 gun agri yoktu. Agri sonradan cikti .. agri kesicilerde gecirmiyor.. doktorda histereskopi sonrasi bana hic ilac vermediki.. gecen hafta cuma olmustum. Yogun beyaz akinti geliyor
8nci gun ( ilk adet baslangici gun ile sayiyorum)Adetin kaçıncı günü yapıldı sana
8 gün çok erken normalde 16. Gün ile 19 gün olur cnm ama doktorunun bir bildiği var demekki içinde şüphe kalmasjn istiyorsan muaynege git istersen8nci gun ( ilk adet baslangici gun ile sayiyorum)
Bana rahim kalinlasmadan bakmak iyi dediler. Birdahaki ayada transfer. Doktora telefon ettim getek yok dedi..8 gün çok erken normalde 16. Gün ile 19 gün olur cnm ama doktorunun bir bildiği var demekki içinde şüphe kalmasjn istiyorsan muaynege git istersen
Benim daha var doktor istersen yapalım dedi bende heycan olsun diye histeroskopi yaptırdımBana rahim kalinlasmadan bakmak iyi dediler. Birdahaki ayada transfer. Doktora telefon ettim getek yok dedi..
Sen ne zaman tramsfer olacaksin histereskopiden kac ay sonra
Adet biter bitmez yapılıyo 16. 19. Gün değil canım8 gün çok erken normalde 16. Gün ile 19 gün olur cnm ama doktorunun bir bildiği var demekki içinde şüphe kalmasjn istiyorsan muaynege git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?