• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Translokasyon1521

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
3.840
4.916
158
Merhabalar kizlar teşhis icin histeroskopi oldum gecen cuma.
Cumadan beri kasigim agriyor ve beyaz akintim geliyor.. sizce acile gitmelimiyim?

Bişey olmaz canım korkma bende oldum histeroskopi hatta parça bile alındı biyopsi yapıldı temiz çıktı bir kaç gün lekelenme oluyor sadece içi de yikandiysa ondan olur o lekelenme sonuçta oluyor korkmana gerek yok cnm zaten doktorun sana antibiyotik veya başka ilaç vermisdir düzenli kullanımda bişey kalmaz

Bişey olmaz canım korkma bende oldum histeroskopi hatta parça bile alındı biyopsi yapıldı temiz çıktı bir kaç gün lekelenme oluyor sadece içi de yikandiysa ondan olur o lekelenme sonuçta oluyor korkmana gerek yok cnm zaten doktorun sana antibiyotik veya başka ilaç vermisdir düzenli kullanımda bişey kalmaz

Evet bendende biyopsi yaptilar rahime cizik attirma deniyor bu islem, bebek birdahakine tutunsun diye. Fakat histereskopiden ilk 3 gun agri yoktu. Agri sonradan cikti .. agri kesicilerde gecirmiyor.. doktorda histereskopi sonrasi bana hic ilac vermediki.. gecen hafta cuma olmustum. Yogun beyaz akinti geliyor

Evet bendende biyopsi yaptilar rahime cizik attirma deniyor bu islem, bebek birdahakine tutunsun diye. Fakat histereskopiden ilk 3 gun agri yoktu. Agri sonradan cikti .. agri kesicilerde gecirmiyor.. doktorda histereskopi sonrasi bana hic ilac vermediki.. gecen hafta cuma olmustum. Yogun beyaz akinti geliyor
Adetin kaçıncı günü yapıldı sana

8 gün çok erken normalde 16. Gün ile 19 gün olur cnm ama doktorunun bir bildiği var demekki içinde şüphe kalmasjn istiyorsan muaynege git istersen
Bana rahim kalinlasmadan bakmak iyi dediler. Birdahaki ayada transfer. Doktora telefon ettim getek yok dedi..
Sen ne zaman tramsfer olacaksin histereskopiden kac ay sonra

Bana rahim kalinlasmadan bakmak iyi dediler. Birdahaki ayada transfer. Doktora telefon ettim getek yok dedi..
Sen ne zaman tramsfer olacaksin histereskopiden kac ay sonra
Benim daha var doktor istersen yapalım dedi bende heycan olsun diye histeroskopi yaptırdım😄😄😄bişey çıkmayacağını biliyorduk da Mart Nisan gibi düşünüyorum bende bakalim

Merhaba arkadaşlar histeroskopi fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz banada bir ay sonra gel bakalım dedi doktorum ama fiyat sormadım

Back