Tüp bebek opu

Hayır okdar yumurtadan neden 2 tanesi gelmişki şaka gbi canım
Bende ona sasirdim. Doktor zaten bugün anlatti. Senin cocuk sahibi olamama nedenin döllenme kaynakli degil, döllenmede hiç bir sorunun yok. Döllenmen ilerlemiyormus dedi. Kendiliginden hamile kalabilirsin ama bu belki 4 5 yil sonra olur dedi.

Zaten 1 tane transfer edilecekmiş.

Ah canım çok haklısın kim olsa canı sıkılır şu duruma. Ama inşallah diğer aylar çok güzel olur. Anlamadığım şu oldu aMa sen geçen gittiğinde demek bu foliküller vardı neden bunlara şans vermedi acaba

Amin canım benim kuzum benim diğer ay gittiğimde hani regli olmadım diye gitmiştim ya bundan 15gun önce sadece 1tane folikül görüyorum küçük dedi regli hatta kist gitmiş temiz dedi regli ol gel görüşelim dedi ilaç falan vermedi ozamanda ne oldu da bu 15gun içinde 4tane birden yumurta hortladı bana kullandığın bir ilaç var mı dedi yok sadece vitamin var dedim pregna omega onuda siz verdiniz dedim kullanmaya devam et dedi başka birsey kullanma dedi 15gun içinde nasıl oldu algilayamadim reglu olmadan nasıl igneye başlayacaktı bilemiyorum gitti hatta benm fsh e2 degerime baktircakti gerek yok zaten bakmakta kist fsh baskiladigindan dolayı düşük e2 çok yüksek çıkar dedi catlamayan yumurtalardan ötürü dedi

Yok cnm 35 yasin altinda 1 transfer oluyor.
Canım aslında sen konuşsan belki ikisininde koydurabilirsin kim nerden anlayacak kaçtane koyduguna dair ben ikisininde koydurmak istyrum ilk tedavim sonuçta İkizdere olsa bakarsın ne olcak ne güzel 1tasla iki civciv neguzel olurdu

Evet canım kist olunca yüksek çıkıyor. Regl döneminde kaybolup gidebiliyor onlar diğer ay gitmiş mi kistler diye bakar . Şimdi anladım birden atağa geçmişler demek ki bu performanslarını diğer ayda bekliyoruz

Sanki atlı kosturmus insallh bir ayazda 4unu birden çıkartırım ay kendime ne kadar gülüyorum ya bu performansı insallh igneler vurulduğunda olur sağlıklı sıhhatli bugünlerde atlatırız sen nasılsın neler yaptın

İnşallah bende Eksozom deneyeceğim henüz transfere geçmedim. Eğer çıkarsa eksozomdsn sonra diye bakacağız

İnşallah bende Eksozom deneyeceğim henüz transfere geçmedim. Eğer çıkarsa eksozomdsn sonra diye bakacağız
Ayy hadi insallh senin dollenmis dondurulmuş vardı dimi dinlendiriliyor sanırım rahmin insallh gelsin mucizen bukdar bekletiyorlar sabır ediyoruz

Kuzenim de bu yollardan geçti o da 32 yaşında 2 tane transfer istedi 2 transfer oldu 3 aylık şuan bende 28 yaşındayım. Yine de araştırın isterseniz canım
DOktorum direkt tek yapalim dedi cnm prosedür bu sekilde dedi.

Ne istiyorsan allah gönlüne göre versin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…