• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek önerileriniz

begonyas

All is Well :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
4.413
7.489
108
Merhaba hanımlar,

Benim sol yumurtalıkların da 4 cm kist var ayrıca sol tüpüm tıkalı. Ama sağda sorun olmadığı için doktorum doğal yollardan gebe kalabileceğimi söyledi.

Ama malesef eşimin spermiyogram sonuçları kötü çıktı. Sayı az, hız düşük ve şekil bozukluğu var üçü bir arada.

Doktorum aşılama ile sana gereksiz hormon yüklemiş oluruz. Vakit kaybetmeden tüp bebek öneriyorum dedi.

Tavsiye ettiği doktorlar medikal park hastanesi Dr. Jane Özcan ve Acıbadem hastanesi Dr Ferhat öztopal.

Eşim tüp bebeğe yanaşmıyor pek ilaç tedavisi ile sperm sayısının düzeleceğini düşünüyor. Çok arada kaldım. Sizlerden fikir almak istedim.

Merhaba,
Bu sperm sayılarına benim aklım ermedi. 6 ay önce Antalya Tüp Bebek Merkezinde sperm örneği verdik, sayı ve morfoloji düşük çıktı. Vitaminler, takviyeler, kürler... vs gebelik olmadı, yaklaşık 20 gün önce yine aynı yere örnek verdik. Hiç bir değişiklik olmadığı gibi 23 tane değeri bire-bir kopyalayıp yapıştırmışlar.
Eşim bir üroloğa göründü, o da Gelecek Tüp bebek merkezinde bir örnek vermesini istemiş. 10 gün sonrasında verdiği sperm örneğinde 80 milyon sayı, %6 morfoloji çıktı. Yani çok iyi çıktı. İlk sperm örneği devlet hastanesinde vermişti, o da çok iyi çıkmıştı.
Kriterler farklıymış :sinirli: Ama kim en doğru bilmiyorum.

Yani şunu demek istiyorum, bence sperm sayısı, morfoloji merkezden merkeze değişen bir şey.(ben bunu öğrendim) Biz yaş dolayısı ile Tüp bebek yaptıracağız kısmetse. Aşılama, bize de önermediler.

Merhaba,
Bu sperm sayılarına benim aklım ermedi. 6 ay önce Antalya Tüp Bebek Merkezinde sperm örneği verdik, sayı ve morfoloji düşük çıktı. Vitaminler, takviyeler, kürler... vs gebelik olmadı, yaklaşık 20 gün önce yine aynı yere örnek verdik. Hiç bir değişiklik olmadığı gibi 23 tane değeri bire-bir kopyalayıp yapıştırmışlar.
Eşim bir üroloğa göründü, o da Gelecek Tüp bebek merkezinde bir örnek vermesini istemiş. 10 gün sonrasında verdiği sperm örneğinde 80 milyon sayı, %6 morfoloji çıktı. Yani çok iyi çıktı. İlk sperm örneği devlet hastanesinde vermişti, o da çok iyi çıkmıştı.
Kriterler farklıymış :sinirli: Ama kim en doğru bilmiyorum.

Yani şunu demek istiyorum, bence sperm sayısı, morfoloji merkezden merkeze değişen bir şey.(ben bunu öğrendim) Biz yaş dolayısı ile Tüp bebek yaptıracağız kısmetse. Aşılama, bize de önermediler.
Biz de 2 test yaptırdık biri özel hastane biri devlette. İkisi de yetersiz dedi doktor. Aşılama ile sana gereksiz hormon yüklemiş oluruz dedi. Vakit kaybetmenin anlamı yok tüp bebek yapın dedi.

Bir sene den fazla oldu doğal yollardan olmadı malesef çocuk. Üstelik ovü test kullanıp çatlama günlerini de mutlaka değerlendiriyorum.

Rabbim sizede , bizede hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Biz de 2 test yaptırdık biri özel hastane biri devlette. İkisi de yetersiz dedi doktor. Aşılama ile sana gereksiz hormon yüklemiş oluruz dedi. Vakit kaybetmenin anlamı yok tüp bebek yapın dedi.

Bir sene den fazla oldu doğal yollardan olmadı malesef çocuk. Üstelik ovü test kullanıp çatlama günlerini de mutlaka değerlendiriyorum.

Rabbim sizede , bizede hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin inşallah, hayırlısı olsun hakkımızda.

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Back