tüp bebek öncesi....

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
43
kızlar benim öğrenmek işstediğim tüp bebeğe başlamadan önce geçilmesi gereken aşamalar var mı?neler???

adetinin en gec 5 inci gunu ilaclara baslayacaksin yumurtalarin hazir oldugunda toplanacak ve spermle bulusturulacak ve en son olarakta en fazla bes gün icinde transferin gerceklesecek bu kadar bunun öncesi bir hazirlik yok sanirsam ama bazi doktorlar ön hazirlik olarak burundan alinan sprey veriyor

ben sanırım soruyu yanlış soruyum bu aşamalrı biliyorum... ben asıl sormak istediğim tüp bebekten önce geçmemen gereken aşamalar varmı yani tüp bebek öncesi bir kaç aşılama şartı aranıyor mu yada başka şartlar yoksa istenirse direk tüp bebek oluyor mu????

senin durumuna bagli tabi birkac kez asilamadan sonra tüp bebege gecersen senin icin daha iyi olur asilama ilede tutturabilirsin tabiki bu senin yada esinin rahatsizligina bagliciddi bir sorun yoksa doktorun önce sana asilama diyacektir

canım normalde tüp bebek yapılmadan önce aşılama yapılması zorunlu yani 3 kez aşılama başarısız olursa tüp bebek olabiliyor ama sorun eşte ise ve ciddi bir sorun ise ancak o zaman tüp bebek direk yapılabiliyor ama yinede bir dojtorla görüşürsen o sana daha sağlam bir bilgi verebilir canım yani soruna göre değişiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…