Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar tüp bebek öncesi yumurtalıklara hacamat yaptıran varmı çok fazla yaptırıp olumlu sonuç alanı duydum özellikle tutunması için öneriyorlar
tüp bebek öncesi 1 yıl sağlıklı beslenin 0 paketli ürün, her şeyi doğal çaykahve 1kere bile içmeyin imkanınız varsa bu konu için diyetisyenle görüşün her şeyi başı beslenme
tüp bebek öncesi 1 yıl sağlıklı beslenin 0 paketli ürün, her şeyi doğal çaykahve 1kere bile içmeyin imkanınız varsa bu konu için diyetisyenle görüşün her şeyi başı beslenme
Şubat'ta tedaviye başlıyorum 2 aydır Akdeniz diyeti şeklinde besleniyorum extra avakado kuruyemiş incir tüketiyorum ama 2 ayda faydası olurmu bilmiyorum tabi Şubat'ta göreceğiz
soğan kürü yapın ve küçük baş hayvan kemiği alıp kaynatın ilik suyu sabahları aç karnınıza için ekmek tüketmeyin hiç çiğ kabak çekirdeği alın salatalarına vs koyun düzenli yiyin çok yararlı
Merhaba kızlar tüp bebek öncesi yumurtalıklara hacamat yaptıran varmı çok fazla yaptırıp olumlu sonuç alanı duydum özellikle tutunması için öneriyorlar
Rahime değil ama ayak bilekleri sırt ve bele falan yaptırdım. İlkinde tarama hacamatı oldum sonra şifa için oldum fakat tutmadı. Ama faydası olur illaki, yaptırın