• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek negatif sonrası (kimyasal gebelikle sonuçlandı)

Zecmel

🩵🍁❄️🍂
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
5.202
10.204
248
Şöyle bir sorum olacaktı arkadaşlar ikinci dondurulmuş transfer sonrası kimyasal gebelik oldu ve üstüne regl dönemi geçirdim. Adetlerimde normalde düzgündür 28günde bir olur ama dün 22 gün geçmiş olmasına rağmen kahverengi lekelenme başladı bugün kanama olur dedim adet ağrım var kanama yok öylede bir durum var şuan. Başınıza geldimi? İlk tüp bebek sonrası da normal zamanda kanama geldi ama kist oluşmuştu şimdi yine kist olurmu bilemiyorum da

Bu arada normal kanama yok kahverengi lekelenme var sadece

Kimse dönüş yapmamış. Başkalarında olur diye sonucu yazim. İlk tüp bebek sürecinde de aynı şekilde lekelenmem ve kist vardı. İkinci tüp bebekten sonra yine lekelenme boyutunda kanamalarım oluştu kontrole gittiğimde yine kist görüldü. Kanama kist kaynaklı değil dedi doktor. Tüp bebekten dolayı hormonlarım alt üst olmuş biraz o yüzdenmiş. 12gün boyunca lekelenmeler kesilmemişti ve adet kanamasından biraz daha azdı. Kanama durması için apranaks verdi aynı zamanda hormonların dengelenmesi için yasmine başlattı. Kanamamda 3gün içinde kesildi tamamen. Eğer sizinde başınıza gelirse mutlaka doktora görünün derim. Bu tüp bebek sürecinden sonra birsürü kişinin başına gelebiliyormuş normal bir süreçmiş.

Back