Merhaba bende duydum biraz araştırdım yapanlar varmış. Dedim acaba burada yapan var mı. Sanırım böyle bir hak varmışMerhaba. Benim bir arkadaşımda bundan bahsetmisti onun eşi uzman çavuş. Bu yıl tekrar bu sebepten ipka vereceklerdi. Ama tayine o sebepten gidiliyormu onu bilmiyorum.
Bir arkadaşımın okuldan arkadaşı yapmıştı. Mardinden Diyarbakıra aldı taininiMerhaba arkadaşlar. Duyduğuma göre yaşanılan şehirde tüp bebek tedavisi yoksa heyet raporu ile mazeret tayinine başvuru olabiliyormuş. Böyle bir durum var mı acaba hiç duymadım. Bilenler yazarsa sevinirim. Öğretmen olup böyle bir tayin e başvuran oldu mu hiç ya da duyan
Nasıl aldı sorabilir misiniz ne yapmak gerekiyor nasıl başvurduBir arkadaşımın okuldan arkadaşı yapmıştı. Mardinden Diyarbakıra aldı tainini
Mantıken olması gerekiyor o da bir çeşit sağlık problemi. Yaşadığın yerde tedavisi olmayan bir durum. Sürekli izin alıp gitmekte zor. Var diyorlar ama nasıl yapıldığını bir öğreneyim tayin hakkımız var ama olmazsa onu deneriz.Muhtemelen vardır bence bi deneyin
Van da yaşıyoruz bu yaz tayin isteyeceğiz. Tüp bebek durumu olmasaydı kalırdık dahaBencede öyle olması lazım haklısınız. Nerede yaşıyorsunuz?
Hem ilaç hem sağlık hem doktor açısından gerçekten çok geri kalmış bir şehir. Aslında büyük şehir olmasından dolayı tüp bebek merkezi kurulabilir.Anladim valla haklısınız. Bizde dogudayiz anlayabiliyorum pek fazla imkan olmuyor maalesef. Büyük sehir olmasina ragmen bizde cok zorlandik heleki ilac konusunda
Diyarbakır da nereye gidiyorsunuz memnun musunuz ?Ben Diyarbakırdayim cok şükür burada tüp bebek imkanı var. Tek sorun ilac. Evet aslında vanda olmamasi garip
Hocam merhaba tayin yapabildiniz mı Van’da tedavi var mıVan da yaşıyoruz bu yaz tayin isteyeceğiz. Tüp bebek durumu olmasaydı kalırdık daha