- 18 Ekim 2022
- 30
- 11
- 26
-
- Konu Sahibi Sude Keser
Anladığım kadarıyla daha test yapmadınız inşallah pozitif haberler alırsınızmerhaba hanımlar özel bir klinikte tedavi gördüm rahim perdesi vardi aldirdim . sonra iki tane 4aa kalitede bebek yerlestirildi. Sonrasında hiçbir kanamam olmadı sadece 3.4 günü bel ve sirt ağrım oldu 8.9 günümde hafif bir pembe kahverengi lekelenme oldu aşırı değil fark edecek kadar oldu ama cok silik belkide bir ic camasirini doldurmaz daha öncesinde böyle birşey yasamamistim acaba bu normalmi doktor kanamaya donerse arayın şuan korkmayin dedi fakat bu lekelenmeler olurken ağrım sızım da yoktu bazen hafif bir vuruyordu varla yok arasi rica ediyorum incitmeden kirmadan yorum yapın:)
yarin test günüm hakkimda hayırlısı inşallahAnladığım kadarıyla daha test yapmadınız inşallah pozitif haberler alırsınızhiç strese girmeyin büyük ihtimal yerleşme kanaması birde bu ilk haftalarda ağrı oluyor çünkü adet zamanına denk geliyo endişe etmeyin. Hiç kanaması olmayıp pozitif alamayan var. Kanaması bitmeyip sağlıkla kucağına alanda
peki bu transter sürecinde idrarda bir değişiklik ağır koku tarzi birşey oluyormu ?yarin test günüm hakkimda hayırlısı inşallah
bende yeni Gebelik var sağlık.mi onu takip ediyorum şimdilik bende açık sarı ve hep bulanık kokuluydu doktor ilaca yordupeki bu transter sürecinde idrarda bir değişiklik ağır koku tarzi birşey oluyormu ?
bendede ilk zaman bir ağır kokuyordu şuan öyle değil rengi normal ama koku gitti gibi acaba diyorum ilactan olabilirmi bendebende yeni Gebelik var sağlık.mi onu takip ediyorum şimdilik bende açık sarı ve hep bulanık kokuluydu doktor ilaca yordu
Ben günde 3 litre su içtiğim için öyle bi durum yaşamadım herkeste farklı olabiliyor belirtiler. 1 bedende 2 farklı hamilelik geçiren bile her hamilelik sürecini farklı yaşıyor. O yüzden pozitif düşünün hayırlı haberleriniz gelsin inşallahpeki bu transter sürecinde idrarda bir değişiklik ağır koku tarzi birşey oluyormu ?
amin amin inşallahBen günde 3 litre su içtiğim için öyle bi durum yaşamadım herkeste farklı olabiliyor belirtiler. 1 bedende 2 farklı hamilelik geçiren bile her hamilelik sürecini farklı yaşıyor. O yüzden pozitif düşünün hayırlı haberleriniz gelsin inşallah
Benimde aynisi oldu tutmustu simdiden haayirli olsunmerhaba hanımlar özel bir klinikte tedavi gördüm rahim perdesi vardi aldirdim . sonra iki tane 4aa kalitede bebek yerlestirildi. Sonrasında hiçbir kanamam olmadı sadece 3.4 günü bel ve sirt ağrım oldu 8.9 günümde hafif bir pembe kahverengi lekelenme oldu aşırı değil fark edecek kadar oldu ama cok silik belkide bir ic camasirini doldurmaz daha öncesinde böyle birşey yasamamistim acaba bu normalmi doktor kanamaya donerse arayın şuan korkmayin dedi fakat bu lekelenmeler olurken ağrım sızım da yoktu bazen hafif bir vuruyordu varla yok arasi rica ediyorum incitmeden kirmadan yorum yapın:)
Benim ki ilaçtan mis galiba ama bulanıklığı devam onca su icmeme rağmenbendede ilk zaman bir ağır kokuyordu şuan öyle değil rengi normal ama koku gitti gibi acaba diyorum ilactan olabilirmi bende
ben artık düşüne düşüne dusurucem çocuğu korkuyorum:))Benim ki ilaçtan mis galiba ama bulanıklığı devam onca su icmeme rağmen
Allah korusunben artık düşüne düşüne dusurucem çocuğu korkuyorum:))
bugun test verdim hadi bakalım dua edin kizlqr hayirli haber alayimAllah korusun
İnşallah canım güzel haber alırsınbugun test verdim hadi bakalım dua edin kizlqr hayirli haber alayim
Bence yerleşme kanaması bende de olmuştu. Şuan hamileyim darısı başına ben ilk evde test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı.merhaba hanımlar özel bir klinikte tedavi gördüm rahim perdesi vardi aldirdim . sonra iki tane 4aa kalitede bebek yerlestirildi. Sonrasında hiçbir kanamam olmadı sadece 3.4 günü bel ve sirt ağrım oldu 8.9 günümde hafif bir pembe kahverengi lekelenme oldu aşırı değil fark edecek kadar oldu ama cok silik belkide bir ic camasirini doldurmaz daha öncesinde böyle birşey yasamamistim acaba bu normalmi doktor kanamaya donerse arayın şuan korkmayin dedi fakat bu lekelenmeler olurken ağrım sızım da yoktu bazen hafif bir vuruyordu varla yok arasi rica ediyorum incitmeden kirmadan yorum yapın:)
Hayırlı olsun ikisi de tutmuş976 değer çıkmış 11 günüm acaba bu kadar yüksek çıkmasıda normalmi? yada ikizlikle alakasi olabilirmi :?
teşekkür ederim canimHayırlı olsun ikisi de tutmuş