Tüp bebek Kese hakkında

Withcrennn

Yolcu 🎈
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
729
239
103
27
Herkese merhaba
9 ekimde 5. Gün emriyosu transfer oldum. 19 ekimde Pozitif sonucumuzu aldık çok şükür. Doktorum 3 kasım için kese randevusu verdi. Tabiki kendisi daha iyi bilir ama Süre erken gibi geldi acaba normali mi bu kese kaç günlükken gözükür ve ben suan kaç günlük olmuş oluyorum . Embriyonun gün sayısıda mı ekleniyor bilgisi olanlar yazabilir mi acaba

Google yazjn tup bebek hesaplama diye site cikiyor ordan hesaplayabilirsiniz. Bende 4 agustosta transfer oldum 16 agustosda pozitif aldim 25 agustosda kese gördüm. Doktorunuz geç bile çağırmış sizi kese görmek icin sanirim kalp atisini duymak icin oyle geç cagirdi

Tamamdır tesekkür ederim

gittiğinizde gün sayısı doğru mu çıktı acaba beni 34 gün olarak gösteriyor anlam veremedim

Bende kanda pozitif gördükten 10 gün sonra kese için çağırdı ve görünmüştü normal vakitte çağırmış

Kanda pozitiften iki hafta sonra çağırmıştı doktorum kese için, sizin de aşağı yukarı o kadar oluyor. Normal çağırmış +1.

Merhabalar valla beni de doktorum bu şekilde çağırdı 7 Ekim'de transfer oldum 19 Ekim'de pozitif olduğunu öğrendim çok şükür 30 Ekim'de yani pazartesi de ilk kontrole çağırıldim ve gün geçmiyor şuan Rabb'im sağlıkla hayırlısiyla kolaylıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin

amiiin insalllah

5 ekimde kan verdim 12 Ekimde muayeneye gittim

Arkadaşlar merhaba bugün çok şükür gittik keseyi gördük ama bebiş çok küçükmüş doktor olması gereken bu dedi ama sadece bana mı çok küçük geliyor iki haft sonra kalp atışı için cagirdi

Eklentiler

• IMG_20231030_125917.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu karından ultrason mu acaba alttan transvajinal ultrason görüntüsü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…