- 12 Nisan 2019
- 42
- 95
- 49
Merhaba. 43 yaşımı bitirdim. Sat 25 şubat 2019. 8 martta embriyo toplama islemi 11 martta 3 günlük embriyo transferi yapildi. Ilk 3 kan testi değerim, 24, 39.2, 121. Sonrasinda ilk muayenes 5. Haftada kese goruldu. Rahim kalınlıgi kesenin yeri boyutu sekli her sey iyi dedi doktor. 1 hafta sonra gittigimizde kese neredeyse iki kati boyutuna cikmisti ama bombostu. Hem karindan hem de vajinal ultrasonla bakti doktorum. Yuzde 50 yuzde 50 ihtimal verdi. Ya gelisememis olusmamis ya da onumuzdeki hafta bakica diye ama doktor da pek umutlu gorunmuyorsu. 6. Haftanin sonuydu neredeyse. Kahroldum. Ordan cikar cikmaz kan degerlerime baktirmak aklima geldi. 1349'du. Bu zamana kadar coktan katlayarak cogalmasi gerekiyordu bu degerin..6.5 hafta icin cok dusuk geldi. Iki gun sonra kontrol var ama butun umutlarim bitti. Artik ne bulanti ne ağrı sizi ne baş dönmesi hissetmiyorum. Hamile hissetmiyorum. Üzüntüden ağlamaktan düşünmekten yorgun düştüm 5 gündür. Yumurta rezervlerim cok azalmisti.. ilk cocuk denemem. Ilk hamileliğim. Yaşımı da dusununce... çok kötüyüm kısaca. Buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Kocaman bir boşluk içimde. Bana fazla geldi. Paylaştım..