Insanin en cok morale ve umuda ihtiyaci oldugu bu donemde tum tup bebek yaptiran anneler nerden olursak olalim ister yurt disindan ister yurdumun dort bir kosesinden.Hepimiz burada toplanip birbirimize umut vermeye,moral vermeye,tedavi surecini paylasmaya ve daha bir cok paylasimda birbirimize yardimci ve umut olmaya ne dersiniz.Amacim kacinci denememiz nerde yaptirdiniz sonuc ne degil.yeri gelir icimizi dokeriz buraya yeri gelir birbirimizin tecrubelerinden yararlaniriz ve ilk basliycak olanlarada ornek oluruz.Bende bu kardeslikte varim diyorsaniz icinizden geldigi gibi yorum atin.Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
ben bu kardeşlikte varım......3 aşılama 2 tüp 1 dondurulmuştan sonra meleğime kavuştum...............bu denemelerimin içeriklerini yazarsam herhalde roman olur..............inşallah dileyen herkes anne ve baba olma duygusunu tadar
Ah !ah! o kadar çok zor günlerim oldu ki cevremde herkesin birer birer cocugu oldu onların dogum günlerine gittik ben onlara imrenerek bakarken, bana aman boşver hayatını yaşa derlerdi ,aman ne hayat derdim içimden eşim bir cocuğa baktıga zaman içim nasıl acırdı ama onlar benim acımı hiçbir zaman anlamazdı hiç umudum yoktu evlat sahibi olmak benim
için sanki hayaldi art arda gelen negatifler daha da yıktı .ama sonra inanmaya başladım rabbim çok büyük dedim ben i,sssstiyorum o bana vereck dedim ve sonunda mutlu sona ulaştım rabbim sonunda bana ikiz evlat gönderdi sonsuz sükürler olsun rabbim herkese yasatsın bu süre zarfında sizi üzen negatif enerjı veren insanlardan da uzak durmaya çalısın ben öyle yaptım
bende söyleyeyim 5 asılama
,3 tüp bebek de ikizlerime kavuşdum.
Ayni duygulari ben yasiyorum suan canim benden sonra evlenen herkezin cocugu oldu bizim hala yok.4.denememizi yapiyoruz suan hic anne olamiycakmisim yada hic hamile kalamiyacakmisim gibi geliyor cok uzuluyorum.rabbim cocuklarinizi size bagislasin insallah.banada dua edin allah rizasi icin.
"Bu dunyada neyimiz eksikse o bize rabbimizin lutfudur". Belkide rabbim boylelikle ona daha cok el acmamizi ona daha yakin omup onu daha cok zikretmemizi saglayarak bizi hem imtihan ediyor hemde sevap isletiyor.rabbim neylerse guzel eyler.
inşallah canım sende bu mutluluğu yaşarsın......bende yaza dondurlmuş embriyolarımla tekrar başlayacağım benim 3 eşimin 4 kardeşi var çok istiyorum kızıma bir kardeş inşallah rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını verir
inşallah canım sende bu mutluluğu yaşarsın......bende yaza dondurlmuş embriyolarımla tekrar başlayacağım benim 3 eşimin 4 kardeşi var çok istiyorum kızıma bir kardeş inşallah rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını verir