- 25 Şubat 2022
- 393
- 254
- Konu Sahibi Kelebek263
Merhaba arkadaşlar biraz moralim bozuk burda içimi dökmek istedim. Tüp bebek ile gebe kaldım çok şükür Allah isteyen herkese versin rabbime hep dua ediyorum Allah im şuan tedavi gören isteyen herkese yardımcı ol 13 haftayı da dolduruyorum. Çift transfer yaptırdık, ultrason ile görmeye gidecektim ki aşırı bir kanama hatta parça parça ciğer gibi en sonunda da beyaz silikon gibi bir parça geldi doktora gittim belki de teki düştü bilemeyiz dediler. kalp atışlarını duyduk kesem aşağı da idi proluton vuruldum, fitiller çok şükür kesildi ilk gün sonra dinlendim kesem de yerine gelmiş. O gün ki sahneyi bir türlü unutamadım hamileliğimin tadını bir türlü çıkaramadım 13. Haftamda tekrar kanamam oldu bu kez yine kırmızı sulu doktora koştuk gittik ben normalde şehir dışına gidyrm bulunduğum yerde herhangi bir doktora gittim kendisi Plasnetanin aşağı da rahim ağzında olduğunu söyledi çok şükür bebiş de sorun yokmuş ama korku içindeyim ağrılarım arttı öksürürken bile kaşık larim ağrıyor yürürken ağrıyor kanamam kesildi ama ağrılar bazen bacağa vuruyor sanki kasıklarım da ağırlık var durekli ama.hic gitmiyor kendi doktoruma soruyrm normal diyor burda gittiğim doktora sordum şakır şakır kanama ve aşırı ağrı olmadığı sürece korkma dedi ztn çok stresli biriyim kimse beni anlamıyor sen korktukcs oluyor diyorlar ama böyle dedikçe üzülüyorm bu durumları yaşayan var ki ağrı ya kafam takılıyor kanamadan beri ağrım arttı çünkü. Allah herkesin yardımcısi olsun