- 18 Ekim 2024
- 14
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi emelllll43
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunDikkatli olun ayağınızı yukarıya dikin korkmayın nasip ne ise o oluyor bende tup bebek yaptırdım benimde ikiz di ama 5 aylık da ikiside düştü benim birinin kesesinin suyu patladı 10 gün hastanede mücadele verdik sonra ikiside düştü ben çok dikkat ettim 3 ay evden dışarı çıkmadım da ne oldu olmadı emeğin boşa gitti o yüzden nasipse olacak değilse olmayacak korkmayın o yüzden
Sağol canım allah razı olsun rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsun
Sonra bidaha denediniz mi. İkiz gebelikler hep düşük mü oluyorki. Biri tutmazsa biri tutsun diye iki koydurduktu bizSağol canım allah razı olsun rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Yok denemedik belli olmuyorSonra bidaha denediniz mi. İkiz gebelikler hep düşük mü oluyorki. Biri tutmazsa biri tutsun diye iki koydurduktu biz
Merhaba, öncelikle çok çok geçmiş olsunKızlar merhaba. Allah nasip ederse tüp bebek annesi Olcam ikiz gebeliğim. 8 haftalık oluyorum yarın ama dün gece kahvemsi kanamam olmuş sabah hemen doktora gittim kanama alanım varmış kesenin altında istirat önerdi benim gibi olup sağlıklı doğum yapan var mı çok korkuyorum
Cok tesettür ederim canım inşallah bebeğini sağsalim eline almak nasip olur. 2 gündür yatıyorum. Lekelenme açıldı cok şükür. Ama hafif kasık ağrım var gibi normal mi kiMerhaba, öncelikle çok çok geçmiş olsunben de tüp bebekle hamileyim. Hamileliğimin başından beri hep kanama alanım vardı. Ama ben herhangi bir kanama yaşamadım. Şuan 7aylık hamileyim ve kanama alanım artık kendiliğinden kayboldu. Tüp bebek ile gebeliklerde kanama alanı çokça görülen bir durum. Hatta 9 ay boyunca hamileliği kanamalı geçip sağlıklı doğum yapanları da gördüm çevremde. Şuan yapmanız gereken tek şey istirahat edip,bol su içmek. Umuyorum sizin de zaman içerisinde kaybolacaktır kanama alanları
Merhaba güncel durumunuz nedirCok tesettür ederim canım inşallah bebeğini sağsalim eline almak nasip olur. 2 gündür yatıyorum. Lekelenme açıldı cok şükür. Ama hafif kasık ağrım var gibi normal mi ki
Birinin kalbi durdu maalesef. İkinci şuan ne durumda bilmiyorum yarın kontrolüm varMerhaba güncel durumunuz nedir
Güzel haberler alırsın inşallah , kanama nedeniyle mi durdu kanamadan bağımsız mıBirinin kalbi durdu maalesef. İkinci şuan ne durumda bilmiyorum yarın kontrolüm var
Onu bilemeyiz dedi doktorum ama kanama alanı her zaman sikintiymis. Sağlıksız olduğu için de olabilir düşük sebebi de olabilir dediGüzel haberler alırsın inşallah , kanama nedeniyle mi durdu kanamadan bağımsız mı