• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek kaç defa denenmeli

Fadime88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
65
40
3
36
Merhabalar hanımlar, ben 36 yaşındayım. Amh 0.02 eşiminde hareketli spremi düşük.
3 kere tüp bebek denedik.
1. Tedavimin ortasında E2 değerim yükseldi. Tedaviyi yarım bıraktık. Toplama transfer aşmasına geçemedik.
2. Tedavimde 4 yumurta toplandı. 2 si transfer oldu ama olumsuz sonuçlandı.
3. Tedavimde 2 yumurta toplandı. 1 tanesi döllendi ama o da büyümedi. 5. Gün 6 hücreli de kaldı ve transfer olamadım.
Sorum şu; kaç defa daha denemeliyiz? Bu işin bi sınırlandırması var mı?

O senin maddi imkanlarına, bünyene ve psikolojik durumuna bağlı bunun belli bir rakamı yoktur heralde. Doktor umut yok boşuna uğraşma diyene kadar devam edilebilir.

Merhabalar hanımlar, ben 36 yaşındayım. Amh 0.02 eşiminde hareketli spremi düşük.
1. Tedavimin ortasında E2 değerim yükseldi. Tedaviyi yarım bıraktık. Toplama transfer aşmasına geçemedik.
3. Tedavimde 2 yumurta toplandı. 1 tanesi döllendi ama o da büyümedi. 5. Gün 6 hücreli de kaldı ve transfer olamadım.
İnşallah dilerim bu sefer mucizenize kavuşursunuz Allah’ın izniyle 🤲🥹
Tüp bebekte maddi imkanınız el verdiği sürece deniyebilirsiniz bunda bir sınır yoktur lakin psikolojik olarak da iyi olunca denenebilir birkaç ay arayla yada yarım sene ara vererek dediğim gibi durumunuza bağlı ben bir bayanı takip ediyorum bu ay 9. Tüp bebeğini yaptı ☺️

Ben 8. Tüp bebek tedavımde. Şu an 8 aylık hamileyim. Darısı size.
Umut olsun. Pes etmeyin. İmkanınız varsa iyi doktorla bu iş biter bence 😍 tez zamanda sızlerinde olsun inşallah (amin)
Sizinde mi amh düşüktü 8 defa transfer mi oldunuz yoksa 8 defa yumurta mı toplandı

Maddi manevi imkanınız varsa pes etmeyin. Sonuçta kaderimiz çabalarımıza da bağlı. İnşallah sağlıklı bir evladınız olur en kısa zamanda 🤲

Allah yardımcınız olsun. Ben de tüp bebek tedavisiyle annem 42 yaşındayken doğmuşum. Allahtan ümit kesilmez, stres olmadan güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

Back