Tüp Bebek? İstanbul için öneriniz neresi ?

mavidiyebiri

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
167
57
26
Arkadaşlar sanırım bize tüp bebek yollari görünüyor. Eşimin test sonucu pek iyi değil. Sonucu üroloji ile görüştükten sonra bize tüp bebek diyecekler muhtemelen ve ben de şimdiden bakmaya başladım süreci hızlıca başlatmak istiyorum ne yalan söyleyeyim geç kalmadan.

Bunun için embriyologun iyi olması gerektiğini söylüyorlar. Ne yapmam gerektiğini de çok bilmiyorum. Eşim için ne önerirler sperm kalitesini arttırmak için onu da bilen biri varsa yazabilir mi?

Önerdiğiniz bir yer var mı? İstanbul içinde olması lazım

Şişli Memorial ebriyologlari gayet iyi eş sorunlu tüp bebekte kesinlikle (kendimden biliyorum ) dediğiniz gibi labaratuvar inin iyi olması gerekiyor

Cnm merhaba bende tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım 3 yaşında oğlum var şu an 2. Gebeliği düşünüyoruz bakalım benim doktorum Ali Osman Koyuncuoglu Esra Erolun program doktoru orda gördüm izledim takip ettim çok araştırdım ve gittim iyikide gitmişim çok iyi gerçekten sende bı bak derim
Bir doktor daha var ona da bakarsın ben Ali beye gitmeseydim bu doktora gidecektim adı
Öznur Dündar akın Instagram'da takibealirsin ikisininde kendi muayenehanesi var ben şişli kolan da transfer oldum
Hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Merhaba hayırlısı olsun üzülmeyin bizimde çiftli sorun var hem bende hem eşimde ilerde bizde gitcez tüp bebeğe, doktor Aret Kamar çok önerildi önceden bahçeci tüp bebek merkezine gidecektik fakat çok olumsuz şeyler duydum güvenim kırıldı ve istediğim doktor klinikten ayrılmış kendisi şuan Brüksel tüp bebek merkezinde çalışıyor adı doktor Cem Çelik , akrabalarımın çoğu. Kendisinde tedavi gördüğü için ve eli boş dönmedikleri içinde onu tercih edecektim fakat şuanki kliniği bana hiç samimi gelmiyor böyle profesyonel değilde yapmacık reklam gibi bi tuhaf gözümde belkide ben yanılıyormdur orda tedavi görenler aydınlatsın lütfen 🙏🏼 doktor Aret Kamar işini şansa bırakmayan doktor olduğunu öğrendim ve sekreteri ile konuşmam oldu telefonda yaklaşık 45-50 dk sadece benim sorularımı dinleyip sabırla tek tek cevapladılar benim çok hoşuma gitti umarım sizde iyi bir yer bulursunuz

Merhaba hayırlısı olsun üzülmeyin bizimde çiftli sorun var hem bende hem eşimde ilerde bizde gitcez tüp bebeğe, doktor Aret Kamar çok önerildi önceden bahçeci tüp bebek merkezine gidecektik fakat çok olumsuz şeyler duydum güvenim kırıldı ve istediğim doktor klinikten ayrılmış kendisi şuan Brüksel tüp bebek merkezinde çalışıyor adı doktor Cem Çelik , akrabalarımın çoğu. Kendisinde tedavi gördüğü için ve eli boş dönmedikleri içinde onu tercih edecektim fakat şuanki kliniği bana hiç samimi gelmiyor böyle profesyonel değilde yapmacık reklam gibi bi tuhaf gözümde belkide ben yanılıyormdur orda tedavi görenler aydınlatsın lütfen 🙏🏼 doktor Aret Kamar işini şansa bırakmayan doktor olduğunu öğrendim ve sekreteri ile konuşmam oldu telefonda yaklaşık 45-50 dk sadece benim sorularımı dinleyip sabırla tek tek cevapladılar benim çok hoşuma gitti umarım sizde iyi bir yer bulursunuz
Merhaba Brüksel neden samimi gelmedi size? Görüşmeye gitmiş miydiniz?

Merhaba Brüksel neden samimi gelmedi size? Görüşmeye gitmiş miydiniz?
Ben yurtdışında yaşıyorum Türkiye de hiç bir tüp bebek merkezine gitmedim sadece 2 merkezle telefon konuşmam oldu. Burda kısmen başka tedaviler gördüm. Yani yazın internete bakın Brüksel tüp bebek merkezi hiç samimi gelmiyor adı çok geçmiyor biryerlerde nerdeyse onun için başarısız olduğunu düşünüyorum ben açıkçası.

Cnm merhaba bende tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım 3 yaşında oğlum var şu an 2. Gebeliği düşünüyoruz bakalım benim doktorum Ali Osman Koyuncuoglu Esra Erolun program doktoru orda gördüm izledim takip ettim çok araştırdım ve gittim iyikide gitmişim çok iyi gerçekten sende bı bak derim
Bir doktor daha var ona da bakarsın ben Ali beye gitmeseydim bu doktora gidecektim adı
Öznur Dündar akın Instagram'da takibealirsin ikisininde kendi muayenehanesi var ben şişli kolan da transfer oldum
Hakkında hayırlısı olsun
Bunları da not edeyim teşekkür ederim

Aret kamar i ben de duydum. Onerilenler arasındaydı. Bahçeci sıkıntılı bir yer galiba. Memnun olan da var ama genelde şikayet var teşekkür ederim 🌷

X