• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek işlemi korkulu mu acıyor mu

Hiç korkmayin iğneler süreci var kendiniz yapamazsanız yaptırırsiniz ama çok basit ben iki tedavimde de kendim yaptim opu da zaten uyutuluyorsunuz trasnfer de de vajinal muayene biraz uzun surenini düşünün.

Hiç korkmayin iğneler süreci var kendiniz yapamazsanız yaptırırsiniz ama çok basit ben iki tedavimde de kendim yaptim opu da zaten uyutuluyorsunuz trasnfer de de vajinal muayene biraz uzun surenini düşünün.
çok teşekkür ederim ya ben aşılama yaptırıken aşırı acımıştı

çok teşekkür ederim ya ben aşılama yaptırıken aşırı acımıştı
Aşılamayla aynı transfer rahim agzını acıp bir aletle sabitliyorlar. Neye gore bilmiyorum ama bazen sıfır acı oluyorken bazende acılı olabiliyor ama dayanılmayacak gibi değil bes dk bile surmuyor. Yumurta toplamadan sonrada birkac gun kasıklarda agrı ve doluluk hissi oluyor en gec bir haftaya geciyor. Tup bebekte daha cok duygusal acı yasanıyor diyebilirim. Olacak mı olmayacak mı onca masraf emek dokuyorsunuz negatif olunca cok buyuk yıkım oluyor. Bir taraftan da buyuk bir umut tedavi olabilmek her an guzel sonuca yaklastını bilmek..

Back
X