Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır acısı yok göbekten iğne oluyosunuz oda acılı sayılmaz.acılı oluyor mu![]()
peki transfer yapılırken nasıl oluyorHayır acısı yok göbekten iğne oluyosunuz oda acılı sayılmaz.
Yumurta toplama anestezili oluyor yine acısı yok
yumurta toplanan gün müşadede mi kalıyorsunuzHayır acısı yok göbekten iğne oluyosunuz oda acılı sayılmaz.
Yumurta toplama anestezili oluyor yine acısı yok
Hayır 2 saat filan durup çıkıyorsunuzyumurta toplanan gün müşadede mi kalıyorsunuz
Transfer de de yok acı normal alttan muayene gibi oluyorinşallah transferde acı yoktur yaa
çok teşekkür ederim ya ben aşılama yaptırıken aşırı acımıştıHiç korkmayin iğneler süreci var kendiniz yapamazsanız yaptırırsiniz ama çok basit ben iki tedavimde de kendim yaptim opu da zaten uyutuluyorsunuz trasnfer de de vajinal muayene biraz uzun surenini düşünün.
Aşılamayla aynı transfer rahim agzını acıp bir aletle sabitliyorlar. Neye gore bilmiyorum ama bazen sıfır acı oluyorken bazende acılı olabiliyor ama dayanılmayacak gibi değil bes dk bile surmuyor. Yumurta toplamadan sonrada birkac gun kasıklarda agrı ve doluluk hissi oluyor en gec bir haftaya geciyor. Tup bebekte daha cok duygusal acı yasanıyor diyebilirim. Olacak mı olmayacak mı onca masraf emek dokuyorsunuz negatif olunca cok buyuk yıkım oluyor. Bir taraftan da buyuk bir umut tedavi olabilmek her an guzel sonuca yaklastını bilmek..çok teşekkür ederim ya ben aşılama yaptırıken aşırı acımıştı