• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek işlemi başlangıcı

UzayKeki

Birisi
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
368
549
103
Selam arkadaşlar zeynep kamilde tüp bebek için raporum çıktı reglinin 2. Günü gel dediler ancak reglim cuma gününe denk geliyor ve genelde akşamları başlar. Hastaneye uzak olduğum için gidip soramıyorum acaba 4.günü gitmek çok sorun olur mu 😞 1 ay daha bekleyecek takatim kalmadı yada ne yapabilirim 😞 bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim

Selam arkadaşlar zeynep kamilde tüp bebek için raporum çıktı reglinin 2. Günü gel dediler ancak reglim cuma gününe denk geliyor ve genelde akşamları başlar. Hastaneye uzak olduğum için gidip soramıyorum acaba 4.günü gitmek çok sorun olur mu 😞 1 ay daha bekleyecek takatim kalmadı yada ne yapabilirim 😞 bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim
Kimi doktor 4. Günü geç buluyor bence doktorla konuşun. Cumartesi günü çalışmıyorlar mı? Reglin ilk günü gidip durumu anlatabilirsiniz aslında. Bakarlar, muayene ederler ve en azından ilaçlarınız belli olur. Başlayacağınız günü söylerler.

Kimi doktor 4. Günü geç buluyor bence doktorla konuşun. Cumartesi günü çalışmıyorlar mı? Reglin ilk günü gidip durumu anlatabilirsiniz aslında. Bakarlar, muayene ederler ve en azından ilaçlarınız belli olur. Başlayacağınız günü söylerler.
Devlet hastanesi olduğu için cumartesi açık değildir büyük ihtimal 😞 cuma günü gidip görüşeceğim ancak 1 ay daha beklemekten korkuyorum açıkçası 😞 tam olarak ne işlemi ile başlanıyor bilginiz var mı acaba

Devlet hastanesi olduğu için cumartesi açık değildir büyük ihtimal 😞 cuma günü gidip görüşeceğim ancak 1 ay daha beklemekten korkuyorum açıkçası 😞 tam olarak ne işlemi ile başlanıyor bilginiz var mı acaba
Cumadan ilaçlarınız belli olur cumartesi başlarsınız büyük ihtimalle cuma günü bence bi gidin ya da şimdiden arayın

Tedavi, ilaç kullanımıyla başlıyor. Ve genelde adetin en yoğun olduğu ikinci ya da üçüncü gün başlatılıyor, bu yoğunluk da kişiye göre değişiyor. Siz cuma gününden gidip en azından ilaçları belirlersiniz, em yoğun gününüzde de kullanmaya başlarsınız. Zaten en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır muhakkak. Süreç için tüm şans sizinle olsun, umarım minik bebeğiniz size tutunur en kısa zamanda 🌸

ilaçlar için de size naçizane tavsiyem, kâr marjı yüksek olduğundan çok fahiş ve çok farklı rakamlar duyabilirsiniz, bu yüzden sorduğunuz ilk eczaneden almak yerine birkaç farklı eczaneden ilaçlarınız için fiyat alın, sonrasında size uygun olanı seçersiniz zaten.

Doktor ultrasonla yumurtalara falan bakar sonra sizin durumunuza uygun ilaçları belirler. Cumadan gidin, böylece bir ay bekleme stresinden kurtulursunuz. Yumurta büyütmek için iğne, ilaç ile başlanıyor.

Tedavi, ilaç kullanımıyla başlıyor. Ve genelde adetin en yoğun olduğu ikinci ya da üçüncü gün başlatılıyor, bu yoğunluk da kişiye göre değişiyor. Siz cuma gününden gidip en azından ilaçları belirlersiniz, em yoğun gününüzde de kullanmaya başlarsınız. Zaten en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır muhakkak. Süreç için tüm şans sizinle olsun, umarım minik bebeğiniz size tutunur en kısa zamanda 🌸
:KK200:güzel dilekleriniz ve önerileriniz için çok çok çok teşekkür ederim inşallah sizde bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız güzel kalbiniz gibi güzel insanlarla karşılaşırsınız :KK200: ilaçların farklı markalar olduğunu bile bilmiyordum bunu araştirıcam çok sagolun

:KK200:güzel dilekleriniz ve önerileriniz için çok çok çok teşekkür ederim inşallah sizde bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız güzel kalbiniz gibi güzel insanlarla karşılaşırsınız :KK200: ilaçların farklı markalar olduğunu bile bilmiyordum bunu araştirıcam çok sagolun
İlaçların farklı markalar olduğu hususunda kafanızda karışıklık olmasın. Zaten hangi ilaçları kullanacaksanız onları reçete olarak yazar doktorunuz. Siz o reçeteyle birlikte gidip eczanelerden fiyat alabilirsiniz. Sizin ilaçlarınız belli olacak yani. Zaten bu ara eczanelerde stok konusunda sıkıntı da var. Her eczaneden bulamayabilirsiniz. Bulsanız bile muhakkak birden fazla eczaneden lütfen fiyat alın, faydanıza olur.

Ben 3. günü başladım tedaviye. İlkten yumurta büyütücü iğneler kullanıyorsunuz. 3-4 gün sonra kontrole cagırıyorlar. Bence de adetinizin ilk günü gidin olmazsa en azından bir bakıp şu gün başlayın ilaçlara diyebilirler. Ayrıca özellikle ovitrelle iğne bulmak neredeyse imkansız. Zeynep kamilin ordaki eczanelerde buldum ben başka şehirden oraya gittim. Aklınızda bulunsun

Back