Tup bebek ilk denemem sonuc negatif

dmlaa123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
190
240
33
34
Arkadaslar ilk tup bebek denememi yasadim gercekten hem maddi hemde manevi olarak yikici bir donem doktorum hem yasimiz sebebiyle hemde kadinsal bir problem olamamasi yonuyle bize cok umut verdi 5a transferi oldu 2 embiryo taransfer edildi..12 gun sonra sonuc beta hcg 15 sonra dustu gebelik negatif yukselmezmi icimde hala umut var

valla canım benimde çok bilgim yok ama 12. gün yapmışsıya yükseleceğini sanmıyorum. tüp bebeği nerede yaptırmıştın. birde yaşın kaçtı. bende bu ay ilk denememi yaptıracağım kafam karmakarışık

daha gençmmişsiniz bence biraz ara ver hem maddi hemde manevi olarak rahtala ve ikinciyi dene. etrafımda kilerin genelde 2 de tuttu.

Bende temmuza kadar beklemeyi dusunuyorum zaten sehir disinda yaptiriyorum bulundugum.ilde yok git gel zor oluyo esim her asamada yanimda olamiyo

Kizlar transferden sonra 17.gunum daha adet olmadim sizler kacinda oldunuz

Merhabalar ; Laboratuvar değerlerine göre 5 in üzeri gebelik kabul edilse de 15 değeri güven verici bir değer gibi gözükmemekte . Ancak 2 gün ara ile testi tekrar ederek kontrol edilmeli. Negatifleşmesi halinde tetkikleriniz ile birlikte deneyimli hekim tarafından değerlendirilmeniz bir sonraki deneme öncesi yapılması gereken testler var mı ? bu konularda detaylı bilgilendirilmeniz faydalı olucaktır. Bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…