Tüp bebek ile tek yumurta ikizi gebeliği yaşayan var mı?

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.927
743
73
Kızlar tek genetik embriyo transfer edildi bölünmüş. Riskli gebelik takibindeyim. Tüp bebekte bu şekilde olay yaşayan var mı be durumda acaba. Ben çok endişeliyim ve korkuyorum

Hiç endişe etmeyin korkmayın stres yapmayın hamilesiniz tadını çıkarın sağlıkla kavuşun ikizlerinize

Hiç endişe etmeyin korkmayın stres yapmayın hamilesiniz tadını çıkarın sağlıkla kavuşun ikizlerinize
Amin inşallah. Sağlıcakla kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum ya Tüp bebekle tek yumurta ikizi olan bir benim sanki kimse de yok

Amin inşallah. Sağlıcakla kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum ya Tüp bebekle tek yumurta ikizi olan bir benim sanki kimse de yok
İnşallah içinizi ferah tuttun olabilir bende tek transfer yaptirdigimda çift görünüyor ikiz ultrason kağıdı verilmişti elime bir hafta sonra kalp atışına gittiğimde tek gebelik olduğu netleşti şükür kızım doğdu ama dediğim gibi ilk haftada o şekilde birşeyle karşılaşmıştık muhtemelen vücudum ikinci keseyi yok etti yada yanlış görüldü ama benim degerimde yüksekti ikiz gebelik olabilir diyip iki kese izlemişti

Evet ikinci kese eriyor canım bazen öyle bir şey var. Ben bugün yine gittim iki bebek ve iki kalp atışı var canım. Tek kesenin içinde . Netleşti yani benim durum.

Benim bir arkadaşımın ablası bu şekilde gebeydi, korkulacak bir şey yok normal ikiz gebeliği gayet sağlıklı bir şekilde doğum yaptı şu an 2 yaşına yakın varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…