Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek ile tek yumurta ikizi gebeliği yaşayan var mı?
Kızlar tek genetik embriyo transfer edildi bölünmüş. Riskli gebelik takibindeyim. Tüp bebekte bu şekilde olay yaşayan var mı be durumda acaba. Ben çok endişeliyim ve korkuyorum
İnşallah içinizi ferah tuttun olabilir bende tek transfer yaptirdigimda çift görünüyor ikiz ultrason kağıdı verilmişti elime bir hafta sonra kalp atışına gittiğimde tek gebelik olduğu netleşti şükür kızım doğdu ama dediğim gibi ilk haftada o şekilde birşeyle karşılaşmıştık muhtemelen vücudum ikinci keseyi yok etti yada yanlış görüldü ama benim degerimde yüksekti ikiz gebelik olabilir diyip iki kese izlemişti
İnşallah içinizi ferah tuttun olabilir bende tek transfer yaptirdigimda çift görünüyor ikiz ultrason kağıdı verilmişti elime bir hafta sonra kalp atışına gittiğimde tek gebelik olduğu netleşti şükür kızım doğdu ama dediğim gibi ilk haftada o şekilde birşeyle karşılaşmıştık muhtemelen vücudum ikinci keseyi yok etti yada yanlış görüldü ama benim degerimde yüksekti ikiz gebelik olabilir diyip iki kese izlemişti
Evet ikinci kese eriyor canım bazen öyle bir şey var. Ben bugün yine gittim iki bebek ve iki kalp atışı var canım. Tek kesenin içinde . Netleşti yani benim durum.
Benim bir arkadaşımın ablası bu şekilde gebeydi, korkulacak bir şey yok normal ikiz gebeliği gayet sağlıklı bir şekilde doğum yaptı şu an 2 yaşına yakın varlar
Benim bir arkadaşımın ablası bu şekilde gebeydi, korkulacak bir şey yok normal ikiz gebeliği gayet sağlıklı bir şekilde doğum yaptı şu an 2 yaşına yakın varlar