Vajinal ultrason ile 6. Hafta duyulması gerekiyor diye düşünüyorum bende ama tüp bebek durumunu bilmediğim için sormak istedim teşekkür ederim cevapladığınız için
Öyle mi ben 5. Haftada (normal gebelik) vajinal ultrasonda duymuştum peki bunun fizyolojik bir sebebi var mı 8. Haftaya kadar duyulmamasının sırma sebebim bir yakınım tüp bebek ile hamile 6. Haftada (dün) kanaması oldu doktorlar vajinal bakmışlar duyulmamış kalp atışı da o sebeple merak ettim
Öyle mi ben 5. Haftada (normal gebelik) vajinal ultrasonda duymuştum peki bunun fizyolojik bir sebebi var mı 8. Haftaya kadar duyulmamasının sırma sebebim bir yakınım tüp bebek ile hamile 6. Haftada (dün) kanaması oldu doktorlar vajinal bakmışlar duyulmamış kalp atışı da o sebeple merak ettim
O kadar detaylı araştırmadım ama 8. Haftaya kadar duyulmaması normal komşumun gebeliğinde 7. Hafta duyulmadı haftaya yine gel duyulmazsa kürtaj dediler ama duyuldu sonraki hafta da şimdi doğdu kucağında
O kadar detaylı araştırmadım ama 8. Haftaya kadar duyulmaması normal komşumun gebeliğinde 7. Hafta duyulmadı haftaya yine gel duyulmazsa kürtaj dediler ama duyuldu sonraki hafta da şimdi doğdu kucağında
Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. Uzun protokol tup bebek başlangıç aşamasındayım. 10 günlük gonapeptyl igne kullaniyorum 7 gun kullandıktan sonra regl olmam gerekiyordu fakat 2 gun gecikti. Ve kaset test yaptım cift cizgi çıktı. Sonrasında acile kan verdim beta hcg 707 çıktı kanka. Gonapeptyl hcg değerini artırabilir mi. Yoksa hamilemiyim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar