• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ile normal gebelik hakkında

v_ildan16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
22
2
1
44
Hanımlar merhaba bir sorum olacak normal yolla hamile kalan kişiler ile tüp bebekle hamile kalanların bebek kalp sesi duyuş haftaları değişir mi ?

8. Haftaya kadar duyulmayabılır . Tüp yada normal farketmez
Öyle mi ben 5. Haftada (normal gebelik) vajinal ultrasonda duymuştum peki bunun fizyolojik bir sebebi var mı 8. Haftaya kadar duyulmamasının sırma sebebim bir yakınım tüp bebek ile hamile 6. Haftada (dün) kanaması oldu doktorlar vajinal bakmışlar duyulmamış kalp atışı da o sebeple merak ettim

Öyle mi ben 5. Haftada (normal gebelik) vajinal ultrasonda duymuştum peki bunun fizyolojik bir sebebi var mı 8. Haftaya kadar duyulmamasının sırma sebebim bir yakınım tüp bebek ile hamile 6. Haftada (dün) kanaması oldu doktorlar vajinal bakmışlar duyulmamış kalp atışı da o sebeple merak ettim
O kadar detaylı araştırmadım ama 8. Haftaya kadar duyulmaması normal komşumun gebeliğinde 7. Hafta duyulmadı haftaya yine gel duyulmazsa kürtaj dediler ama duyuldu sonraki hafta da şimdi doğdu kucağında

O kadar detaylı araştırmadım ama 8. Haftaya kadar duyulmaması normal komşumun gebeliğinde 7. Hafta duyulmadı haftaya yine gel duyulmazsa kürtaj dediler ama duyuldu sonraki hafta da şimdi doğdu kucağında
Anlıyorum çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. Uzun protokol tup bebek başlangıç aşamasındayım. 10 günlük gonapeptyl igne kullaniyorum 7 gun kullandıktan sonra regl olmam gerekiyordu fakat 2 gun gecikti. Ve kaset test yaptım cift cizgi çıktı. Sonrasında acile kan verdim beta hcg 707 çıktı kanka. Gonapeptyl hcg değerini artırabilir mi. Yoksa hamilemiyim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar

Back