Tüp Bebek ile normal doğum mu? sezeryan mı? oluyor.

isilayy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.753
7
108
İstanbul
Arkadaşlar merhaba

Benim merak ettiğim en önemli konu tüp bebek hamilesi olarak normal doğum yapılabiliyor mu? Hep sezeryan diye okuyorum ancak doktoruma sorduğumda 7. aydan sonra konuşulur bunlar dedi. Çok garantici bir doktor olduğu için ileriye yönelik pek soru sordurmuyor hep anı yaşamamızı istiyor, herşey sırayla diyor.

Bende tüp bebek ile doğum yapan arkadaşların tecrübelerini ve doğum anılarını merak ediyorum.

Arkadaşlar merhaba

Benim merak ettiğim en önemli konu tüp bebek hamilesi olarak normal doğum yapılabiliyor mu? Hep sezeryan diye okuyorum ancak doktoruma sorduğumda 7. aydan sonra konuşulur bunlar dedi. Çok garantici bir doktor olduğu için ileriye yönelik pek soru sordurmuyor hep anı yaşamamızı istiyor, herşey sırayla diyor.

Bende tüp bebek ile doğum yapan arkadaşların tecrübelerini ve doğum anılarını merak ediyorum.

Riskli ve maliyetli bebek ,o yüzden kesinlikle sezeyan yapılıyor ve öneriliyor.

yok sanmıyıyorum cunku benım arkadasım ıkı kez tup bebekle hamıle kaldı ve ıkısıde normel dogum yaptı doktora baglı sanırım

merhba bende tup bebekle dogum yaptım tedavıyle oldugu ıcın doktorlar rıske atmıyorlar ve dırek sezeryan dıorlar bende doktoruma hep sormustum hamıleyken hocam normal dogummu seeyanmı dıye oda bana sımdı onu dusunmeyelım onumuzde dha aylar var demıstı ve sımdılık herseyde normal gorunuyor demıstı ama 9.aya gırınce sezeryan dedı neen dyınce cevap cok uzun bekleıslı bır bebek oldugu ıcın rıske atmak ıstemıyoruz dedı onun ıcın sezeryan dedı cok sukur sımdıoglum kucagımda rabbım ısteyen dılegen herkese versın ınsallah

canım malesef bende hep sezeryan olunuyor diye duydum. benımde bi arkadaşım sezeryan oldu. diğer arkadaşlarında dediği gibi riske atmamamk için sezeryan yapıyprlarmış. ama bu seferde anneye eziyet olmaz mı? sonuçta adı üstünde normal doğum. allah korusun bişey olacağı varsa sezeryanda da olur.bende dun başladım tedaviye hadi bakalım hayırlısı

canım hayırlı uğurlu olsun nerde ve kimde başladın tedaviye Allah tamamına erdirsin bende çok meraktayım ne olacak diye ben açıkcası sezeryan doğum isterim ama bilemiyorum.

Back