Tup bebek ile hamileyim bebegimin kalp atisi yavas

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
41
Merhabalar öncelikle Rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı
Benim 10 eylül de transferim yapıldı 22 eylül test günüm du ve değer 30 du kimyasal mi falan derken 6+0 da kesesini gördük
7+0 da kalp atışı yoktu kalp atisi olmadığı için ve küçük olduğu için hastaneye yatmistim çarşamba günü 7+2 de Yavasta olsa atiyor dedi doktorum bugün yine çağırdı gittik bugun 8+0 hızında bi değişme olmadı ama 1 hafta içinde artma ihtimali elbette var dedi
Bende dedim eşime hadi gel Başka bi özel hastaneye gidelim belki onların cihazı iyiyse duyulur dedim
Neyse gittik doktora o da bebegin kalbi durmuş dedi tıp fakültesinde yanlış bakmislar bizim cihaz iyi dedi
Yarım saat önce atiyordu dedim birden durmustur haftaya kadar bekle ilaçları kes bebek düşsün kanama olsada olmasa da gel gerekirse kürtaj yaparız boşuna umutlanmayin sonuç değişmez dedi
ağlamaktan helak oldum Rabbimin takdiri kalbi durduysa alınacak elbette ama çok kötüyüm
7+0 da Kalbi atmiyordu
7+2 de 100 de atmasi lazımken 60 da atiyordu
Bugün 8+0 yine 60 da atiyor

Tup bebekte gec yerlesme olur mu
Nolur bana iyi bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var bebeğim geriden geliyor

Canim bende yeni tup bebek yaptirdim..
baska 36 cikti degerim iki gun sonra iki katina cikmasi gerekirken sonuc 40 oldu..
Kimyasal gebelik dediler ilaclari birak dussun dediler.. ama gebeligim kimyasal degildi..

Doktorum ultrasondan sonra dis gebelik dedi duzensiz artisin var ve bebek halaaa gozukmuyo dedi dis gebelik bu ameliyat gerekiyo dedii.. guvenmedim ve girmedim

2 gun sonra gittim kese gozuktu ama bebk yok dusecek dediler kese asagida dusuk olacak dediler ama hala devam ediyo hamileligim
1 hafta geriden diyolar 11 haftalik olmasi gerekirken hep 1 hafta geriden takip ediyomus.. yani 10 haftalik gibi ..

O yuzden iyicene arastir ona gore karar ver.. benim doktorlara kalsa kimyasal gebelikten ilaclarimi biraktiracakti bebk olmus dedii hatta.. ameliyata bile sokacakti

Canim bende yeni tup bebek yaptirdim..
baska 36 cikti degerim iki gun sonra iki katina cikmasi gerekirken sonuc 40 oldu..
Kimyasal gebelik dediler ilaclari birak dussun dediler.. ama gebeligim kimyasal degildi..

Doktorum ultrasondan sonra dis gebelik dedi duzensiz artisin var ve bebek halaaa gozukmuyo dedi dis gebelik bu ameliyat gerekiyo dedii.. guvenmedim ve girmedim

2 gun sonra gittim kese gozuktu ama bebk yok dusecek dediler kese asagida dusuk olacak dediler ama hala devam ediyo hamileligim
1 hafta geriden diyolar 11 haftalik olmasi gerekirken hep 1 hafta geriden takip ediyomus.. yani 10 haftalik gibi ..

O yuzden iyicene arastir ona gore karar ver.. benim doktorlara kalsa kimyasal gebelikten ilaclarimi biraktiracakti bebk olmus dedii hatta.. ameliyata bile sokacakti
6 haftalik ti karnimdan keseyi gördük
7 hafta vajinal den kalp atışı duyulmadı bebek küçük düşer hastaneye yatman lazım dedi yattım
7+2 de az atiyordu
8 de az atiyordu
Başka doktor atmiyor dedi

4 yıl sonra hamile kalabildim ve bhcg sonucumdan beri hamile olduğuma sevinemedim her hafta bişey çıktı
O olmasa eşim hep ayağa kalkma bebek düşer diyip moralimi bozuyordu
Dün bütün içime birikenle ağladım ama rahatlayamadim
Psikolojim düzelmiyor malesef

X