Arkadaşlar ben sürekli konu açıyorum ama başımdan kötü tecrübeler geçtiği için tedirginim sürekli. Şuan 7+0 haftalık sayılırım kalp atışını gördük ama dinlemedik henüz. 2 gündür belimde Cidde derecede ağrılarım var sanki dinlenince geçiyor gibi ama bilemedim. Bu 3. Denemem ilkini kalbi durdu kaybettim ikincisi hiç tutmadı ve okadar şiddetli bel ağrılarım olmuştu ki kötü birşey olafugunu anlamıştım tutmamisti bu 3. Deneme çok şükür ttu hoca geçen hafta gittiğimde herşey yolunda dedi ama işte kötü tecrubeler korkutuyor . Göğüs hassasiyetimde kaybolmadi ama azaldı gibi bilemiyorum korkuyorum.benim yaşadıklarımı yaşayan varmı arkadaşlar. Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın belki benimle aynı durumda olanlar vardır da şöyle yap der ve bende denerim onu bilemiyorum napmaliyim fazlai abartmıyorum lütfen bana yardımcı olun ge cekten bizi bizden başkası anlamaz heleki tüp bebek hastasiysak
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Tüp bebek ile hamileyim 7.haftadayim bel ağrısı vs.
- Konu Sahibi Handemiy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 7.hafta bel ağrısı gebelik tüp bebek