tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz

bala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
50
0
86
47
Antalya
öncelikle herkese iyi şanlar diliyorum.zor dönemlerden geçtik, geçiyoruz.5 yıllık evliyim.üç aşılama yapıldı.2 sinde hamile kaldım bi kerede kendiliğinden.üçünüde maalesef kaybettim.diyeceğim,sakın ümitsizliğe kapılmayın,olumsuzluklara takılmayın.şuan 8 haftalık hamileyim.hayırlısı ile bebeğimi sağlıkla birde kucağıma alsam...
kızlar nelere dikkat ediyorsunuz.ne içiyorsunuz ne yiyorsunuz.sigarayı bıraktım.alkol zaten almazdım.çay ve kahveden de uzak duruyorum.yeşil çayda içmiyorum tansiyonu düşürüyormuş.nane maydonoz içinde iyi demiyorlar onun dışında sizinde bildiğiniz birşeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.

canım teb edrım............aslında normal yemek lazım...........artık hamişlık kesınleşmış............sut balık..........et peynır cevız..........bunlarla beslen canım ...zaten sana doktorun soler........vıtamınde başlar...........az ama sıkı sık yıcen zamanla..............inş kolay geçırırsın............

canim öncelikle hayirli olsun bebisin.rabbim kucaginada almayi nasip etsin.bol bol meyva ye.hergün yumurtani ye.ananas,kivi de yiyorum ben.

canım tebrik ederim hayırlı olsun.hersabah yumurtan peynirini ye .gün içerisinde sütünü iç .vitamin ve protein ağırlıklı beslen.c vitamini vucutta depolanamıyor.hergün alman lazım.c vitamini için özellikle kivi ye.

c vitamini şimdi çilekde bol bol ye,,birde bol sıvı ( su ),,hergün 1 avuç kabak çekirdeği,,taze sebze meyve,,sigaralı ortamdan uzak dur ve negatif olan herşeyden..

hayırlısıyla bebeğini kucağına allırsın inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…