K kcbsay Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2023 192 62 18 30 5 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kcbsay #1 Kızlar merhaba tüp bebek ile hamile kaldım ama promester iğne ve duphaston kullanıyorum ne zamana kadar bu ilaçları kullanıyoruz bilen varmıdır
Kızlar merhaba tüp bebek ile hamile kaldım ama promester iğne ve duphaston kullanıyorum ne zamana kadar bu ilaçları kullanıyoruz bilen varmıdır
partalina_ dceke 💙 Kayıtlı Üye 12 Kasım 2021 3.585 4.389 83 5 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kcbsay #2 kcbsay .!.: Kızlar merhaba tüp bebek ile hamile kaldım ama promester iğne ve duphaston kullanıyorum ne zamana kadar bu ilaçları kullanıyoruz bilen varmıdır Genişletmek için tıkla... Herkesin durumuna göre farklı zamanlarda bırakıyor canım. Tüp bebek doktoruna sorabilirsin.
kcbsay .!.: Kızlar merhaba tüp bebek ile hamile kaldım ama promester iğne ve duphaston kullanıyorum ne zamana kadar bu ilaçları kullanıyoruz bilen varmıdır Genişletmek için tıkla... Herkesin durumuna göre farklı zamanlarda bırakıyor canım. Tüp bebek doktoruna sorabilirsin.
K kcbsay Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2023 192 62 18 30 5 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kcbsay #3 partalina_ .!.: Herkesin durumuna göre farklı zamanlarda bırakıyor canım. Tüp bebek doktoruna sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... en son görüştüğümüz kese görmeye git demişlerdi canım 10 gün sonra oda cumartesi gününe denk geliyor o zaman ben kese görmeye gittikten sonra tekrar sorayım :)
partalina_ .!.: Herkesin durumuna göre farklı zamanlarda bırakıyor canım. Tüp bebek doktoruna sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... en son görüştüğümüz kese görmeye git demişlerdi canım 10 gün sonra oda cumartesi gününe denk geliyor o zaman ben kese görmeye gittikten sonra tekrar sorayım :)
fresa Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 2.447 948 363 İstanbul 5 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kcbsay #4 kcbsay .!.: Kızlar merhaba tüp bebek ile hamile kaldım ama promester iğne ve duphaston kullanıyorum ne zamana kadar bu ilaçları kullanıyoruz bilen varmıdır Genişletmek için tıkla... Acele etme doktorun sana zamanla bıraktıracak zaten.Ben 4.aya kadar kullanmıştım.
kcbsay .!.: Kızlar merhaba tüp bebek ile hamile kaldım ama promester iğne ve duphaston kullanıyorum ne zamana kadar bu ilaçları kullanıyoruz bilen varmıdır Genişletmek için tıkla... Acele etme doktorun sana zamanla bıraktıracak zaten.Ben 4.aya kadar kullanmıştım.
K kcbsay Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2023 192 62 18 30 5 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kcbsay #5 fresa .!.: Acele etme doktorun sana zamanla bıraktıracak zaten.Ben 4.aya kadar kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Bilgi icin tesekkur ederim canim
fresa .!.: Acele etme doktorun sana zamanla bıraktıracak zaten.Ben 4.aya kadar kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Bilgi icin tesekkur ederim canim