• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ile bebişi olan hanımlar bi bakar mısınız :)

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.123
2.155
53
31
Kızlar farklı bi konuyla karşınızdayım ☺️

En en öncelikle bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinler 🙏

Sadece aklıma bi şey geldi de tüp bebekle hamile kalıp doğuranlara sormak istiyorum :)

Bebişleriniz genel olarak size mi yoksa eşlerinize mi benzedi? Saç rengi , göz rengi ve diğer fiziksel özellikler olarak ☺️☺️

Sizin konunuzdan alakasız olacak ama keseyi ne zaman gördünüz, beta kac olunca karindan kese görünür. Birde progestan fitil ve enjeksiyon ,estrofem bu ilaçlar ne zamana kadar kullanılacak bilgi verir misiniz ?teşekkürler

Sizin konunuzdan alakasız olacak ama keseyi ne zaman gördünüz, beta kac olunca karindan kese görünür. Birde progestan fitil ve enjeksiyon ,estrofem bu ilaçlar ne zamana kadar kullanılacak bilgi verir misiniz ?teşekkürler
Merhaba olur mu , tüp bebek başlığında açtım zaten elbette sorabilirsiniz :)

Keseyi 5. Hafta gördüm. Bildiğim kadarı ile beta 3000 lere çıkması gerekiyor.
Progestan fitil ve iğnesini ben doktorumun önerisi ile 12. Haftaya kadar kullandım bıraktım. Estrofem transferden önce kullanılıyor sonra bırakılıyor sanırım tam emin değilim çünkü ben doğal siklus ile transfer oldum estrofem kullanmadım tuttuğu ay. Sağlıkla gerçekleşir inş gebeliğiniz 🌹

Ben sabah akşam progestan iğne ve fitil birde günde 3 adet estrofem kullanıyorum, henüz kese için gitmedim cuma gidecem inşallah, her şey yolundadir🤲

Kasık ağrılarım vardı yavaş yavaş azaldı normalmi ? Sizin nasıldı süreciniz

Kasık ağrılarım vardı yavaş yavaş azaldı normalmi ? Sizin nasıldı süreciniz
Ben de kasıktan ziyade rahimde ağrı oluyordu sanki adet olacakmışım gibi, o ağrılar ara ara oluyordu hafif şiddette , 10. Haftalara kadar olmuştu sonra kasık ağrıları oldu yine ara ara , şu ara bi şey yok. Bu süreçte bunların olması , bazen artması bazen azalması bazen de hiç olmaması doğal bi süreçmiş

Benimde bazen var bazen kendimi çok iyi hissediyorum, bazende adet olacak gibi hafif rahimde ve kasiklarda adet olacak gibi agri bazende sirt agrisi normal olmasına sevindim:)

Sadece aklıma bi şey geldi de tüp bebekle hamile kalıp doğuranlara sormak istiyorum :)

Bebişleriniz genel olarak size mi yoksa eşlerinize mi benzedi? Saç rengi , göz rengi ve diğer fiziksel özellikler olarak ☺️☺️
Ya keşke en çok bize benzeseydi. Hiç sevmediğim huyunu suyunu sevmediğim amcama benzedi 😂😂 bebeğimi bir gördüm şok geçirdim 😂😂
Ama genel olarak ten rengi bana, saç rengi benim aileme, göz burun ve ağız yapısı eşime benzedi.
Ama tüm bunlara rağmen aynı amcam 😂😂😂

Ya keşke en çok bize benzeseydi. Hiç sevmediğim huyunu suyunu sevmediğim amcama benzedi 😂😂 bebeğimi bir gördüm şok geçirdim 😂😂
Ama genel olarak ten rengi bana, saç rengi benim aileme, göz burun ve ağız yapısı eşime benzedi.
Ama tüm bunlara rağmen aynı amcam 😂😂😂
Büyüdükçe size doğru benzer bence 🤣🤣 işte tüp bebek olunca şans meselesi olabiliyor belki de 😅 kız mı erkek mi peki

Benimki bana ve benim aileme benzedi. Eşimle alakası yok :) Her gören aynı sen diyor eşim bozuluyor. Ama hamilelik boyunca da en cok kendi ailemi gördüm,sinir oldum. Bu durumun katkisi var mı bilemiyorum 😀

Back