- 8 Nisan 2023
- 112
- 171
- 34
-
- Konu Sahibi Psikoterapist
Progestanı bana yollayabilir misiniz kargo ile rica etsemMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavim yarım kaldı elimde olsalar Protestan 200mg
Protestan dex 25 mg estrofem 2 mg ve lutinus 100 mg ilaçlar var. İstanbul Bakırköydeyim. İhtiyacı olana vereceğim ilaçları. Benimle iletişime geçebilirsiniz.
Duruyorsa estrofem de olurProgestanı bana yollayabilir misiniz kargo ile rica etsem
Vermediyseniz progestan dex ve estrofem ialabilrmiyimMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavim yarım kaldı elimde olsalar Protestan 200mg
Protestan dex 25 mg estrofem 2 mg ve lutinus 100 mg ilaçlar var. İstanbul Bakırköydeyim. İhtiyacı olana vereceğim ilaçları. Benimle iletişime geçebilirsiniz.
Merhaba , oksapar kaçlık acaba?Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavim yarım kaldı elimde olsalar Protestan 200mg
Merhaba hangi ildesiniz acaba? Benim de estrofem ihtiyacım var, Ankara'dayım.Elimde estrofem 2 mg ve Biosteron 25 mg mevcut ihtiyacı olana verebilirim
Merhaba, karşı ödemeli kargo ile lutinus harici tüm ilaçlarınızı alabilirim, bilhassa Progestan Dex ve Estrofem ihtiyacım var, ama Progestan 200 mg da kullandığım ilaçlardan. Uygun görürseniz çok mutlu olurum, Ankara'dayımMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavim yarım kaldı elimde olsalar Protestan 200mg
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavim yarım kaldı elimde olsalar Protestan 200mg
Protestan dex 25 mg estrofem 2 mg ve lutinus 100 mg ilaçlar var. İstanbul Bakırköydeyim. İhtiyacı olana vereceğim ilaçları. Benimle iletişime geçeb