Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,bende aşiri mide bulantisi ve kusma yapti,karin bolgesini aşiri etkiliyor maalesef,yumurta toplama oncesinde misin?gonalf minormal boyle olmasi,iştahsizlik birsey yiyememe..sabret bnm iki hafta surmustu,umarim daha fazla surmez senin deMerhaba tüp bebek tedavisi 5.günü deyim ilaçlar karın ve kasık ağrısı yaptı mide bulantısı kalp sıkışması yaptı aynı şeyleri yaşayanlar varmı acaba bu normalmi ?
Çevreme söylemediğim için başkalarının yanında belli etmekten korkuyorum karnıma dokununca bile ağrıyor istifra etme isteği geliyor. 5. Günüm ganol f 150kullanıyorum merional kullanıyorum ve bugün cetrotide ye başladım çok teşekkür ederim destek mesajınız içinnnMerhaba,bende aşiri mide bulantisi ve kusma yapti,karin bolgesini aşiri etkiliyor maalesef,yumurta toplama oncesinde misin?gonalf minormal boyle olmasi,iştahsizlik birsey yiyememe..sabret bnm iki hafta surmustu,umarim daha fazla surmez senin de
Mide bulantisi icin gaviskon şurup tavsiye ederimÇevreme söylemediğim için başkalarının yanında belli etmekten korkuyorum karnıma dokununca bile ağrıyor istifra etme isteği geliyor. 5. Günüm ganol f 150kullanıyorum merional kullanıyorum ve bugün cetrotide ye başladım çok teşekkür ederim destek mesajınız içinnn
Çok teşekkür ederim sizin yumurta toplama gününden sonramı geçti acaba? Birde gün ve gün dahada şişip daha mı çok kötü oluyor acabaMide bulantisi icin gaviskon şurup tavsiye ederim
Umarım gebe kalırsınızAret kamr hocaya gidiyorum banada bu ay olmaz bir dahaki ay transfer yaparız dedi. Pcos olmanız ihtimali çok yükseltiyor bence benim10civarı yumurtam oluşmuş hayırlısı olsun isteyen herkesin olsun inşallahBende pcos var,yumurtaliklarim aşiri tepki verdi ve buyudu ignelerden dolayi,ohss deniliyor,bu sebepten taze embriyo transferi olmadi bende 2 adet donemi bekledim rahim dinlensin ve normale donsun diye,donduruldu embriyolarim,donmus embriyonun tutma olasiligi daha tuksek deniliyor ama,gorecegiz bakalim,carsamba transferim var,igneler bittikten sonra aşıri bir gaz ve sişkinlik oldu,bol bol imkanin varsa yuruyus,egzersiz yapmaya calis.
Merhaba bendede aynı sorunlar ama en önemsediğim karın şişliği ve kalp gögüs sıkışması iğne batması gibi nefes darlıgı da var ayrıca beni depresyona sokuyor ilaçlar ne kullanırsa kullanayım coronayı agır gecirenler denim onunda etkisi Allah yardımcımız olsun
Ben gonalf kullanmıyorum onları ilk aşamada kullanmıştım bu tüp bebek 2. Denemem dondurulmuş progestan dex falan var estrofem corasprin fitilAllah herkesin yardımcı olsun gönlüne göre versin inşallah İlaçları hangi doz kullanıyorsunuz acaba ben ganol f 150kullanıyorum iyi ki düşük doz kullanıyorum