- 28 Temmuz 2022
- 87
- 17
- 33
-
- Konu Sahibi Birbaska28
(0216) 314 37 14 ÜMRANİYE PELİN ECZANESİMerhaba arkadaşlar, İstanbul da olup tüp bebek icin gerekli olan cetrotide, gonalf f, meriofert, gonapeptyl gibi ılaclari hangi eczaneden bulabildiniz. Bulamıyorum bir türlü. Tedavi hakkım bitmek üzere yardımcı olabilir misiniz
Merhaba ben Şişli idil eczanesinden bulabiliyordum. Hemen memorialın dibinde bi eczane zaten hastane de oraya yönlendiriyor yani özellikle tüp bebek ilaçlarını getiren bi eczaneMerhaba arkadaşlar, İstanbul da olup tüp bebek icin gerekli olan cetrotide, gonalf f, meriofert, gonapeptyl gibi ılaclari hangi eczaneden bulabildiniz. Bulamıyorum bir türlü. Tedavi hakkım bitmek üzere yardımcı olabilir misiniz
Birde İstanbul Tüp Bebek Merkezine sorun onların da yanında eczane var ve stokları olduğunu duymuştum (Taksimde)(0216) 314 37 14 ÜMRANİYE PELİN ECZANESİ
(0216) 510 21 24 ÜMRANİYE AVRASYA ECZANESİ
(0216) 566 20 21 GÖZTEPE ECRİN ECZANESİ (GÖZTEPE MEDİCAKPARK YANI)
Merhaba genelde bunlardan temin ettim inşallah yardımcı olur
Cuma günü dha önce ilaçları almış olduğum eczane Aradı elimize yeni geldi diye. Küçükçekmece atalay eczanesi googledan telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, İstanbul da olup tüp bebek icin gerekli olan cetrotide, gonalf f, meriofert, gonapeptyl gibi ılaclari hangi eczaneden bulabildiniz. Bulamıyorum bir türlü. Tedavi hakkım bitmek üzere yardımcı olabilir misiniz
Merhaba hangi ilac geldi acaba ellerine. Sigortadan mi veriyorlar özel mi acabaCuma günü dha önce ilaçları almış olduğum eczane Aradı elimize yeni geldi diye. Küçükçekmece atalay eczanesi googledan telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Oxotide . Bence telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz.Merhaba hangi ilac geldi acaba ellerine. Sigortadan mi veriyorlar özel mi acaba
Cetrotide ve oxotide maltepeki ara sokak vs eczaneleri ara. Ben farklı farklı 4-5 eczaneden bulmustum 1 ay önce. Gonapeptyl de sorabilirsin. Gonal f için de göstepe medical park civarındaki eczaneler temin ediyor.Merhaba arkadaşlar, İstanbul da olup tüp bebek icin gerekli olan cetrotide, gonalf f, meriofert, gonapeptyl gibi ılaclari hangi eczaneden bulabildiniz. Bulamıyorum bir türlü. Tedavi hakkım bitmek üzere yardımcı olabilir misiniz
Buldun mu canımMerhaba arkadaşlar, İstanbul da olup tüp bebek icin gerekli olan cetrotide, gonalf f, meriofert, gonapeptyl gibi ılaclari hangi eczaneden bulabildiniz. Bulamıyorum bir türlü. Tedavi hakkım bitmek üzere yardımcı olabilir misiniz
Raporlu alacaksınız geçerli olmuyor. Tek eczaneden almanız lazım raporlu içinİlaclari farkli eczanelerden alabiliyor muyuz recete gecerli oluyor mu