Tüp bebek ilaçları acil

Birbaska28

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
87
17
33
Merhaba arkadaşlar, İstanbul da olup tüp bebek icin gerekli olan cetrotide, gonalf f, meriofert, gonapeptyl gibi ılaclari hangi eczaneden bulabildiniz. Bulamıyorum bir türlü. Tedavi hakkım bitmek üzere yardımcı olabilir misiniz

(0216) 314 37 14 ÜMRANİYE PELİN ECZANESİ
(0216) 510 21 24 ÜMRANİYE AVRASYA ECZANESİ
(0216) 566 20 21 GÖZTEPE ECRİN ECZANESİ (GÖZTEPE MEDİCAKPARK YANI)

Merhaba genelde bunlardan temin ettim inşallah yardımcı olur

Merhaba ben Şişli idil eczanesinden bulabiliyordum. Hemen memorialın dibinde bi eczane zaten hastane de oraya yönlendiriyor yani özellikle tüp bebek ilaçlarını getiren bi eczane

Cuma günü dha önce ilaçları almış olduğum eczane Aradı elimize yeni geldi diye. Küçükçekmece atalay eczanesi googledan telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Cetrotide ve oxotide maltepeki ara sokak vs eczaneleri ara. Ben farklı farklı 4-5 eczaneden bulmustum 1 ay önce. Gonapeptyl de sorabilirsin. Gonal f için de göstepe medical park civarındaki eczaneler temin ediyor.

Arnavutköy şifa eczanesinde 2 tane meriofert 150 ıu vardı. Eğer hala arıyorsanız alabilirsiniz

merhaba elinde tedavisinden kalan meriofert 150 yada 75 olqn varmı raporum vs hiç bir şeyim yok o yüzden pahalı geliyor ilaçlar elinde olan yardım etmek isteyen varsa lütfen ulaşabilirmi şimdiden yardım etmek isteyenlerden allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…