• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaçları

perahenna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
101
35
13
33
Merhaba hanımlar aralıkta tüp bebek tedavim başladı . Tedavi olmuş olanlar ne kadar doz ilaç kullandınız .

Bende büyüme az olunca dozu arttırdı doktorum

Cetrocite 4 kutu ve 900 mg gonal f kaldı elimde onları nasıl değerlendirebilirim? Fikri olan var mı? Kullanım tarihleri Mart 2022 ve Şubat 2022. Olumsuz 7 deneme ve bir yıl ara vereceğim paraya da ihtiyacım var hastaneye iletsem yardımcı olurlar mı acaba??

Bende tüp bebeğe başlıcaktım. Malesef ilaçları hiç bir eczanede bulamadığım için başlayamıyorum. İl dışlarına kadar her eczaneyi aradım ama malesef yok olanlarda elinde tutuyor

Cetrocite 4 kutu ve 900 mg gonal f kaldı elimde onları nasıl değerlendirebilirim? Fikri olan var mı? Kullanım tarihleri Mart 2022 ve Şubat 2022. Olumsuz 7 deneme ve bir yıl ara vereceğim paraya da ihtiyacım var hastaneye iletsem yardımcı olurlar mı acaba??
Sen yinede burdan birine sor lazım olan parasıyla alabilir yada dediği gibi eczanelerde alabilir şuan piyasada yok zaten ilaçlar

benim de yarın gonal f 900 e başlamam lazım nerde ikamet ediyorsunuz acaba

Merhabalar elimde 4 adet gonalf 300 ve 1 adet cetrotide mevcut temmuz 2022 tarihine kadar gecerli.adana ve osmaniyeye yakinim. Almak isteyen olursa elden teslim edebilirim. Bn tedaviye ara verdimm

Benimde elimde 5 kutu gonalf 450 var nasıl değerlendirebilirim bilmiyorum mayıs 2022 ye kadar geçerli arayıp ta bulamayan varsa yardımcı olmak istiyorum

Merhabalar elimde 4 adet gonalf 300 ve 1 adet cetrotide mevcut temmuz 2022 tarihine kadar gecerli.adana ve osmaniyeye yakinim. Almak isteyen olursa elden teslim edebilirim. Bn tedaviye ara verdimm

Hanımlar ilaç satışı yasaktır.
Sağlık Bakanlığı'nın aldığı mahkeme kararı gereği sitede ilaç alışverişi yapamazsınız.

Merhaba fiyatları nedir bende yarın 3. Denememe başlıyorum birde hangi şehirdesiniz

Back