Merhaba ilaçlar hala sizdeyse almak isterimMerhaba hanımlar, tüp bebekle hamileyim. Elimde tüp bebek ilaçları olan cetrotide ve oxotide var. Kendim kullanacağım için gerektiği gibi muhafaza ettim. Ücretsiz olarak ihtiyacı olana vermek istiyorum. Özelden yazarsanız iletişim kurmamız kolay olur. İstanbul Avrupa yakasındayım.
Merhaba nasılsın ilaçları vermediyseniz alabilir miyim?Merhaba hanımlar, tüp bebekle hamileyim. Elimde tüp bebek ilaçları olan cetrotide ve oxotide var. Kendim kullanacağım için gerektiği gibi muhafaza ettim. Ücretsiz olarak ihtiyacı olana vermek istiyorum. Özelden yazarsanız iletişim kurmamız kolay olur. İstanbul Avrupa yakasındayım.
benim de ihtiyacım var eğer elinizdeyse alabilir miyim Cetrotide gerekiyor sadeceMerhaba hanımlar, tüp bebekle hamileyim. Elimde tüp bebek ilaçları olan cetrotide ve oxotide var. Kendim kullanacağım için gerektiği gibi muhafaza ettim. Ücretsiz olarak ihtiyacı olana vermek istiyorum. Özelden yazarsanız iletişim kurmamız kolay olur. İstanbul Avrupa yakasındayım.
Merhaba cetrotide- hala var mı ben alabilirim Anadolu yakasındayim.Merhaba hanımlar, tüp bebekle hamileyim. Elimde tüp bebek ilaçları olan cetrotide ve oxotide var. Kendim kullanacağım için gerektiği gibi muhafaza ettim. Ücretsiz olarak ihtiyacı olana vermek istiyorum. Özelden yazarsanız iletişim kurmamız kolay olur. İstanbul Avrupa yakasındayım.
Bende gonal f arıyorum elınde kalan yokmu rıca etemMerhaba hanımlar, tüp bebekle hamileyim. Elimde tüp bebek ilaçları olan cetrotide ve oxotide var. Kendim kullanacağım için gerektiği gibi muhafaza ettim. Ücretsiz olarak ihtiyacı olana vermek istiyorum. Özelden yazarsanız iletişim kurmamız kolay olur. İstanbul Avrupa yakasındayım.