Burdan okuduklarıma göre evet canım raporla ilaçlar yarı fiyatında altında oluyor birazdan yazarlarArkadaşlar merhaba... öncelikle konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ben özel bir merkezde tüp bebek tedavisine başladım fakat sgk anlaşması yok. Eşim azosperm direkt rapor çıkarabiliyorum fakat aynı hastanede yaptırmak zorunda mıyım?Özelde tedavi görüp devletten sadece ilaç raporu çıkarıp ilaçları yazdırabiliyor muyuz acaba?
Canım zaten raporun olduğu için doktorun reçetesiyle eczaneden alırsınpeki diyelim ki ilaç raporu çıkartılıyor özelin yazdıklarını devlet ilaç raporuna yazıp bize verecek öyle mi
rapor çıkarmak çok zaman alıyor mu muayene olmak zorunda mıyız elimizde tahlillerle gitmemiz yeterli oluyor mu bir de istenen evraklar tabiOncelikle tedaviniz simdien hayirli olsun devletten raporunu cikartip ozelde kullandiginda devletin belirledigii ilaclar var yaklasik 20 tane filan sanirim onlarin yuzdeliklerini karsiliyor yari yariya dusuyor ama bazi doktorlar karsilamayan ilaclarda yaziyor tabi ozelde de hastane masrafindan belli bir ucret dusuyor mesela 20 yse 15 aliyor diyelim
Her hastanenin proseduru farkli mesela bnm hastanemde heer tahlili kendi hastanesinden istiyordu esiminin sperm testini filan ama asagi yukari 1 -2 ayda tamamlaniyor evraklar ama disardan tahlilleri filmleri kabul eden hastanelere varmis duydugum kadiriyla hangi hastaneye gidecegine ve prosedurune gore farklilik gosteriyor tabiALDIĞIMIZ
rapor çıkarmak çok zaman alıyor mu muayene olmak zorunda mıyız elimizde tahlillerle gitmemiz yeterli oluyor mu bir de istenen evraklar tabi
Kendilerinden test yapılmasını istiyorlarPeki özel hastanenin tetkikleriyle devlet hastanesi rapor çıkarabilir mi? Çünkü tedavimiz başlamak üzere. Devlet tetkiklerine vaktimiz yok
Bunu bende çok merak ediyorum konu ile ilgili bilgisi olan varmuPeki özel hastanenin tetkikleriyle devlet hastanesi rapor çıkarabilir mi? Çünkü tedavimiz başlamak üzere. Devlet tetkiklerine vaktimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?