Merhaba, Progestan Dex’i rica edebilir miyim acaba?merhaba gelip alabilirseniz vereyim özelden iletişime geçelim
Elimde gonal-f gonapeptyl ve ovitrelle var isteyen ulasabilir
Hayir ücret istiyorBedava veriyorsunuz değil mi?
Özelde ücret talep ediyor.Bedava veriyorsunuz değil mi?
Ücret talep etmesi normal de burada değil.Sitede defalarca uyrı yapıldı ilaç satışı YASAK diye.Bakanlıktan uyarısı bile yapıldı.Sitenin kapanmasına sebep olabilecek bir kanun yaptırımı var.Başka yerde satıp ücret talep edebilir buna bişe diyemez kimse.Ücret talep etmesi gayet normal açılmamış kutu diyor ve oda ücretli almış olabilir sizde biliyorsunuz ilaçların ne kadar pahalı olduğunu bende raporluydum ama 3-4 kutu ilacını direk ücretiyle aldım eczaneden limitleri dolmuş falan filan diye raporlar vermediler bulmuskende mecbur almak zorunda kalıyorsunuz çünkü ilaç yok piyasada
Soguk zincir ılacları farklı platformlar uzerınden almayın, elden teslim alırsınız bısey dıyemem ama nasıl guvenebılırsınız saklama kosullarına uyulduguna..Ücret talep etmesi gayet normal açılmamış kutu diyor ve oda ücretli almış olabilir sizde biliyorsunuz ilaçların ne kadar pahalı olduğunu bende raporluydum ama 3-4 kutu ilacını direk ücretiyle aldım eczaneden limitleri dolmuş falan filan diye raporlar vermediler bulmuskende mecbur almak zorunda kalıyorsunuz çünkü ilaç yok piyasada
Sitede yazdım ben de.Özel kısmı siteden bağımsız mı oluyor? Ticari bir sayfa mı burası?Zaten açık açık ücretli dememiş özelden msj atılıp sorulduğu zaman söylemiş yanlış okumadiysam
Sitede yazdım ben de.Özel kısmı siteden bağımsız mı oluyor? Ticari bir sayfa mı burası?Kazen istersen sen açıkla.Ben yeterli gelemedim bu duruma
Neyse bunu okur artık da yazıklarıma muhalefet olmaz.Kanunen yapılan suç diyorum bunu daha açık nasıl dile getireyim?
Bende şaştım kaldım
Hayir ücret istiyor
Başka kişilere de faklı tepkiler vermişsiniz ve başka kişilerden de başka ilaçlar istemissiniz tedavinizde hangi ilacı kullanacağınız bellidir herhaldeHayir ücret istiyor
Muhalefet olmakla alakası yok bununNeyse bunu okur artık da yazıklarıma muhalefet olmaz.
raporlu almış ve 1 kutu raporlu aldığı gonal f 900 e 4500 TL para istedi kendisi bendenÜcret talep etmesi gayet normal açılmamış kutu diyor ve oda ücretli almış olabilir sizde biliyorsunuz ilaçların ne kadar pahalı olduğunu bende raporluydum ama 3-4 kutu ilacını direk ücretiyle aldım eczaneden limitleri dolmuş falan filan diye raporlar vermediler bulmuskende mecbur almak zorunda kalıyorsunuz çünkü ilaç yok piyasada
3 gün once 7200 TL istediler aynı ilaca Mayıs ayında tekrar alacağım raporsuzraporlu almış ve 1 kutu raporlu aldığı gonal f 900 e 4500 TL para istedi kendisi benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?