Evet aynı saatte olmasına özen gösterinmerhaba gonal f ipneyi hep aynı saatte mi alıyorsunuz
900 mg 300 doz yaptım hep aynı saatte 3 kere yaptım bitti hemen ya da ben anlamadım içinde var mı yok mu hala bilemedimEvet her gun aynı saatte ayni dakikada alıyordum
Yoktur içinde 3 günlük çünkü içinde ki doz. Senin dozun yüksek olduğu için üç defalık oluyor900 mg 300 doz yaptım hep aynı saatte 3 kere yaptım bitti hemen ya da ben anlamadım içinde var mı yok mu hala bilemedim
Dozu bana da çok yüksek geldiYoktur içinde 3 günlük çünkü içinde ki doz. Senin dozun yüksek olduğu için üç defalık oluyor
Doktor mu o dozda vurmanı söylediDozu bana da çok yüksek geldi
Bitip bitmediğini anlamadım valla attım çöpe birde çok pahalı bir ilaçYoktur içinde 3 günlük çünkü içinde ki doz. Senin dozun yüksek olduğu için üç defalık oluyor
Evet tabikide yoksa ben ilk 4 yıl önce 75 ile başlamıştımDoktor mu o dozda vurmanı söyledi
Bitmiştir 3 defalık o kullandığın iğne. Evet biliyorum çok yüksek yani bende çünkü tüp bebek aşılama vs. tedavisi gördüm fiyatları biliyorumEvet tabikide yoksa ben ilk 4 yıl önce 75 ile başlamıştım
Sizin doktor kimBitmiştir 3 defalık o kullandığın iğne. Evet biliyorum çok yüksek yani bende çünkü tüp bebek aşılama vs. tedavisi gördüm fiyatları biliyorum
Doktor belki bu sefer daha çok yumurta büyütmek için yüksek doz vermiştir
Ben İstanbulda tedavi oldum her yerde doktor farklıdırSizin doktor kim
Bende İstanbul’da oldum hep bu ilacı aynı saatte yapmak gerekiyor hep birde dolapta saklamak şart mıBen İstanbulda tedavi oldum her yerde doktor farklıdır
Evet buzdolabında durması gerekiyor ve aynı saatte vuracaksınızBende İstanbul’da oldum hep bu ilacı aynı saatte yapmak gerekiyor hep birde dolapta saklamak şart mı
Benim de son ilacım 900 mg ve 300 doz günlük vuruyordum ben tam üç defa aldım bu ilaçtan benimkinin markası pergoveris900 mg 300 doz yaptım hep aynı saatte 3 kere yaptım bitti hemen ya da ben anlamadım içinde var mı yok mu hala bilemedim
Doktorunuz kimBenim de son ilacım 900 mg ve 300 doz günlük vuruyordum ben tam üç defa aldım bu ilaçtan
Ben almanyadayım burada yaptırdım tüp bebeklerimiDoktorunuz kim
Orda nasıl çok zor değil mi tuttu muBen almanyadayım burada yaptırdım tüp bebeklerimi
Hatta yeni hatırladım ilk reçetemde 9 günlük yazılıydı son kontrolümde doktorum bir 900 mg daha yazdı yani toplamda 4 kutu aldımBenim de son ilacım 900 mg ve 300 doz günlük vuruyordum ben tam üç defa aldım bu ilaçtan benimkinin markası pergoveris
Para olarak mı diyorsunuzOrda nasıl çok zor değil mi tuttu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?