TÜP BEBEK İÇİN RAPOR ALIMI acilll

esme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
25
0
86
İstanbul
Merhaba

devlet hastanesinden tüp bebek için rapor alan ve dış merkezde tüp bebek yaptıracak olan var mı??

raporun geçmediği bir merkezde tedavi görmek istersek ilaçları almak mümkün mü??

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevineceğim...

ben yeni aldım raporumu,umut tüp bebekte kullanılabiliyor,daha öncede sadece ilaçlar için rapor kullandım

sadece ilaçlar için nasıl kullandın
nerede yazdırdın ilaçları

ben raporu aldım ama ilaçlarımı nerede yazdırabilirm bilmiyorum
tedavi olacağım merkezde sgk geçmiyor..

sanırım benim gittiğim merkezin aslında sgk anlaşması varmış,fakat üniversite raporum o zaman yoktu,hastane raporu kendi düzenledi...tedavi olacağın merkez bilgi vermedi mi?
sadece ilaçlar için nasıl kullandın
nerede yazdırdın ilaçları

ben raporu aldım ama ilaçlarımı nerede yazdırabilirm bilmiyorum
tedavi olacağım merkezde sgk geçmiyor..

tedavi olacağım merkezin sgk anlaşması yok bu konuda bilgi alamıyorum merkezden

ama benim rapor hakkım var. bundan faydalanmak istiyorum açıkçası
raporu aldığım hastene dış merkezde yaptırdığım için ilaçları yazmıyor. ilaçları nerede hangi hastanede yazdıracağımı bilmiyorum
çok vaktim de yok bu konuda raporun süresi bitiyor çünkü

ilaç raporunu zaten eczaneye veriyosun cnm.sen bence ialcı aldığın eczaneyle görüş hemen.tedavi olduğun merkezdeki doktorun yazsın öyle kabul olabilir.ilaç raorunun merkezle bir alakası yok biz de eczaneye verdik raporu çünkü.

hmm..

eczaneye sorarım tabii
ama raporun üstünde

DOZ 1 DOZ 2 DOZ BIRIM PERIYOT PERIYOT BIRIM
FOLLITROPIN ALFA 1 300 UNITE 1 GUN
FOLLITROPIN BETA 1 300 UNITE 1 GUN
KORIYONGONADOTROPIN ALFA 1 1 Miligram 1 GUN
MENOTROPIN 1 300 UNITE 1 GUN
SETRORELIKS ASETAT 1 1 Miligram 1 GUN

şeklinde yazıyor çok anlamıyorum ama ilaç isimleri reçeteli olması gerekmiyor mu
mesela annem de şeker ilacını raporla alıyor ama önce doktora gidip yazdırıyor

benim tedavi gördüğüm merkezin sgk anlaşması yok
ilaçlarımı sgk anlaşmalı bir merkezde yazdırmam gerekiyor mu ??

reçete yazacak tedavi gördüğün doktor cnm bu rapora uygun şekilde. benim doktorumun da sgk ile anlaşması yoktu ama yazmışlardı.sen hem eczaneye hem merkeze bir sor bakalım ne dicekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…