• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek için rapor alan öğretmen arkadaşlar yardım!

esraberat

zeynep*elif*ikra
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
773
17
643
arkadaşlar açıklanamayan infertile sorunumuz var ve 3 yıllık evliyiz sanırım rapor alabiliyoruz tüp bebek için.ankara genart tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz...ama nasıl başlamamız gerekiyo niğdede öğretmenim okuldan sevk alıp niğdedeki bi kadın doğum doktorundan tüp bebek merkezine sevk etmesini mi istiycem yoksa sevki alıp direk ankaraya tüp bebek merkezine mi gidicem..tedaviye başlar başlamaz rapor için uğraşcak mıyız..birz çok oldu ama lütfen yardım..kafam çok karışık..:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende batmanda öğretmenim raporu almak için mesleğin 5. yılına girmiş olman ve 3 yıllık evli olman lazımmış ben raporumu yeni aldım.rapor almak uzun sürebiliyor ben 2 hafftada aldım ama tüp bebek merkeziyle hocaların ilişkisi vardı yardımcı oldular. sevke gelince ben de il dışına gidiyorum okuldan sevk alıp devlet hastanesinden sevk yaptırıyorum(genellikle akşam acilden yaptırıyorum daha çabuk oluyor) sonra direk gidiyorum.sevke refakatçı olarak eşimide yazdırıyorum

hastaneden gelince sevkin aslını milli egitim müdrl veriyorsum yol ödeneği alıyorsum canım.rapor üniversiteden alınıyor önce onu almaya başla bence. benimde tedavimin 8. günü allah yardımcın olsun

canım emin misin ya 5 yıl olduğuna benim 4 yıl 3 ay oldu..off rapor alamıyorum o zaman...senağlama ama 5 yılın dolmasını bekleyemiycem bu yaz artık bi kez denemek istiyorum..inşallah..
transferin 8. günü mü bi test yapsan ben de merak ettim şimdi..inşallah hayırlı haberler bekliyorum..

Back