• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek için bu 3 hastaneden hangisi iyidir?

brcdiyebiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
115
57
13
33
Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisine başlayacağız 3 hastane arasında kaldım Bahçeci umut Üsküdar
Amerikan hastanesi Bağdat caddesi
Memorial Ataşehir
sizce hangisi iyidir

Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisine başlayacağız 3 hastane arasında kaldım Bahçeci umut Üsküdar
Amerikan hastanesi Bağdat caddesi
Memorial Ataşehir
sizce hangisi iyidir
Şişli Memorial neden seçeneklerinizde yok?

Soner Düzgüner-Miel Clinic.
Şükür ilkte pozitif gördüm 13 haftalık hamileyim.
Ay Allah bağışlasın ne kadar şanslısınız hiç duymadım bahsettiğiniz yeri biraz da şans meselesi ya hastane ile de ilgisi yok

Doktor çok önemli bir etken tüp bebek için hastane seçerken evinize yakınlığına çok dikkat etmeyin bence şişli memorial gerçekten bu konuda çok başarılı
Evet ya herkes burayı söylüyor bahçecidan daha mı iyi ki burası acaba

Ay Allah bağışlasın ne kadar şanslısınız hiç duymadım bahsettiğiniz yeri biraz da şans meselesi ya hastane ile de ilgisi yok

Şans meselesi tabi ama doktorun ilgisi ve planlamasıda çok önemli.

Diğer hastanelerdeki gibi ilaç verip göndermiyor yada kendisine ulaşamama gibi birşey yok.

Gerçekten 7/24 anında her soruya kendisi cevap veriyor. İlaçlarla herşeyke yakından ilgili. Tek tek dozları vs yazıyor planlama yapıyor. Çatlatma iğnelerini felan asistanı hatırlatıyor unutma diye.

İşinde çok dikkatli. Bence bununda büyük etkisi var.

Ben çok bilindik kaç yere gittim mesela hepsi taze transfer dedi ama Soner hocam o size gitmez yumurtalıklarını fazla uyarılıyor vs dedi dondurulmuş yaptık gibi gibi şeyler.

Tabi son karar sizin. Kalbinizi dinleyin.

Şans meselesi tabi ama doktorun ilgisi ve planlamasıda çok önemli.

Diğer hastanelerdeki gibi ilaç verip göndermiyor yada kendisine ulaşamama gibi birşey yok.

Gerçekten 7/24 anında her soruya kendisi cevap veriyor. İlaçlarla herşeyke yakından ilgili. Tek tek dozları vs yazıyor planlama yapıyor. Çatlatma iğnelerini felan asistanı hatırlatıyor unutma diye.

İşinde çok dikkatli. Bence bununda büyük etkisi var.

Ben çok bilindik kaç yere gittim mesela hepsi taze transfer dedi ama Soner hocam o size gitmez yumurtalıklarını fazla uyarılıyor vs dedi dondurulmuş yaptık gibi gibi şeyler.

Tabi son karar sizin. Kalbinizi dinleyin.
Nerede burası ?

Anadolu yakasında yaşıyoruz orası biraz uzak
Bence evinize yakınlığı önemsemeyin. Doktor ekibi ve laboratuvar çok önemli. Şişli Memorial bu konuda çok iyi. İnsanlar başka şehirlerden hatta yurtdışından bu merkeze geliyorlar. Tabi son karar sizin ama bence bir kez daha düşünün ☺️

İEvet ya herkes burayı söylüyor bahçecidan daha mı iyi ki burası acaba
Ben Şişli memorialde tedavi oldum. İlk transferim pozitifti. Oğlum şimdi iki yaşına gelmek üzere. Bu ay tekrar transfer oldum. Çok şükür İdrar testinde pozitifi gördüm dün akşam. Hiç olumsuz bir durum yaşamadım.

Ben Şişli memorialde tedavi oldum. İlk transferim pozitifti. Oğlum şimdi iki yaşına gelmek üzere. Bu ay tekrar transfer oldum. Çok şükür İdrar testinde pozitifi gördüm dün akşam. Hiç olumsuz bir durum yaşamadım.
Ya ben doktorlardan rahatsız oluyorum daha çok çok ilgisizler çünkü

Ya ben doktorlardan rahatsız oluyorum daha çok çok ilgisizler çünkü
Ben hiç ilgisiz bir doktoruna denk gelmedim. Her konuda bilgi veriyorlar. Daha da önemlisi çok tecrübeliler. Her gün kurul toplanıyor ve tüm hastalarla ilgili ekipçe oturup konuşuyorlar. Ben memnun olmayan duymadım.

Evet ya herkes burayı söylüyor bahçecidan daha mı iyi ki burası acaba
Bahçeciyle alakalı kötü bazı yorumlar okudum açıkçası o yuzden biraz ön yargılıyım oraya. Orda semra kahraman diye bir doktor var gidenler çok memnun hatta randevuları bile aylarca dolu oluyor talebi çok kadının. Bir de bu tüp bebek olayında embriyo oluşturabilmek çok önemli bende özel bir hastanede hemşire oldugumdan biliyorum transfer pozitif görüp hastalar sonradan düşükle sonuçlanıyor bazen, doktorların embriyo konusunda da donanımlı olması çok önemli o yüzden çünkü pozitif görmekle bitmiyor bu süreç sağlıklı bir gebelik oluşturabilmek asıl başarı.

Bahçeciyle alakalı kötü bazı yorumlar okudum açıkçası o yuzden biraz ön yargılıyım oraya. Orda semra kahraman diye bir doktor var gidenler çok memnun hatta randevuları bile aylarca dolu oluyor talebi çok kadının. Bir de bu tüp bebek olayında embriyo oluşturabilmek çok önemli bende özel bir hastanede hemşire oldugumdan biliyorum transfer pozitif görüp hastalar sonradan düşükle sonuçlanıyor bazen, doktorların embriyo konusunda da donanımlı olması çok önemli o yüzden çünkü pozitif görmekle bitmiyor bu süreç sağlıklı bir gebelik oluşturabilmek asıl başarı.
Aaa hemşire misiniz ne güzel hemşirelere çok saygı duyuyorum 👩‍⚕️ Amerikan hastanesi nasıldır Bağdatcaddesi orası hakkında bilginiz var mı

Back