Tüp bebek icin bilmemiz gerekenler

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
35
selam arkadaslar

ben kisaca anlatiym endomsetriosiz var cikolata kisti alindi 7 ay dogumkontrol hapi kullandim biraktim adet olamdim tüplerim acikmi kapalimi bilmyiorum. haal daha adet olmadfim ve yenden kistim cikmis malesef ki :KK43: Cocuk istiyorz esimle artik nasip olursa. dün dktroum dediki git sailama merezine direk orda daha iyi bakarlar filan ben almanyadayim tr demi yaptirsam almanyadami bilemiyorum tr de olsa zor olur git gel filan Burda da baya bi pahali galiba ama Allah güc versin cocugumuz icin yapariz bisey degil. Sorum su ki bu sürecte neler yapiliyo tüp bebek merkezinde nekadar sürüyo kac kere gidip geliyosunuz filan bireaz bahsedermisisniz???

Lütfen yardim edin.

sagolun.

Önerebileceginiz dr larda varsa lütfen önerin.

selam arkadaslar

ben kisaca anlatiym endomsetriosiz var cikolata kisti alindi 7 ay dogumkontrol hapi kullandim biraktim adet olamdim tüplerim acikmi kapalimi bilmyiorum. haal daha adet olmadfim ve yenden kistim cikmis malesef ki :KK43: Cocuk istiyorz esimle artik nasip olursa. dün dktroum dediki git sailama merezine direk orda daha iyi bakarlar filan ben almanyadayim tr demi yaptirsam almanyadami bilemiyorum tr de olsa zor olur git gel filan Burda da baya bi pahali galiba ama Allah güc versin cocugumuz icin yapariz bisey degil. Sorum su ki bu sürecte neler yapiliyo tüp bebek merkezinde nekadar sürüyo kac kere gidip geliyosunuz filan bireaz bahsedermisisniz???

Lütfen yardim edin.

sagolun.

Önerebileceginiz dr larda varsa lütfen önerin.
Oncelikle gecmis olsun. Surekli kist olusuyorsa tekrar bi tedavi veya ameliyat gerekebilir diye dusunuyorum. Ben konyadayim novafertile gidiyorum. Ilk adetin 2. Gunu gidiliyor kan veriliyor ilaclarin yaziliyor kan tahlilin temiz cikarsa ariyorlar aksama ignene basliyorsun hastaneden cikmadan soyledikleri tarihe tekrar randevu aliyorsun. 2. gidinsin ignenin 6.gunune denk geliyor ortalama randevu zamani gidiyorsun yumurta kontrolu yapiliyor ve yeniden kan veriyorsun. Yumurtalarin gelisimine bagli yaa doz arttiriyorlar yada dusuruyorlar ayni gun catlamamasi icin igne veriyorlar 3 gun iki igneyi yapiyorsun ve 3 gun sonra yine kontrole cagiriyorlar. 3.gidisin Eger yumurtalarin durumu iyiyse gelismislerse catlatma ignesi veriyorlar soyledikleri saatte yapiyorsun ve soyledikleri tarihte saatte gidiyorsun kan veriyorsun yine. artik toplama islemine aliyorlar. Bu surede durumuna gore yaa basta yada catlatma ignesi verdikleri zaman iliskiyi yasakliyorlar. Toplama isleminden sonra ertesi gun kac yumurta kaci dollendi diye ariyorlar ve her gun duzenli bilgi veriyorlar. 3. Veya 5.gun transfer icin tekrar cagiriyorlar. Ortalama 3 4 sefer ozel bir durumun yoksa tabi surec bitiyor. 10 12 gun sonrada kan verip beta hcgne bakmani istiyorlar. Genel total adetin 2.gununden itibaren 1 aylik bir surec. Turkiyede kalabilecegin yer varsa maddi anlamda burayi tercih edebilirsin. Kisa protokol konyada 6 bin standart fiyat (ektralar haric bunlarda embriyo kamera takibi istersen veya yumurta dondurtmak istersen) 2 bin civarida ilaclar bitiyor. Misafir haneleri var yurt disindan kalabilmeniz icin.

tmm tsk ederim ama iste 1 aylik sürec de zor esimde olamsi gerektiyo yanimda oda calsiyior bende calisiyorum iznimiz yok okadar :KK43: ucakti hoteldi filan en iyiysi Burda yaptirmak gibi görünüyo bakalim. hayirlisi olsun cok üzülüyorum suan.

X