Tüp bebek hamileliginde surekli tekrar eden kanama olan var mı?

Canankany

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
14
5
31
Tüpbebek yöntemiyle hamile kaldım 13. Haftaya yeni girdik. 9. Haftadan beri ignelerle durup tekrar eden kanamalar oluyor. Ilk kanama diger embiryo tutunamadigi için oldu. Simdiki plesenta asagida oldugu için oluyor ve pihtili oluyor korkutuyor. Doğuma kadar mı böyle gidecek?ne olacak? böyle olup kanaması biten var mı?

Plesenta rahim ağzını mı kapatıyor? Eğer öyleyse büyük ihtimalle doğuma kadar devam eder. Bende 23. Haftadayım benimde ara ara hep lekelenmem oluyor iğne kullanıyorum fitili transferden beri hiç bırakmadım zaten sebebi belli değil ama benimkinin

Evet en son kontorlde plesenta rahim agzinda demişti. Doktorum izinde oldu için kanamayı evde proluton ile geçirmeye çalıştık ama ilacın etkisi geçince yine kanama oluyor duşa bile giremiyorum artık ne olacak boyle

Ben 5 haftalık hamileyim kanama bende de oluyor açıkcası dün başladı düşük yapıyorum dedim korkudan, doktor dinlen dedi sadece proluton vuruldum ona rağmen yine de geldi … nedeni yokmuş … tüp bebek benimde bu arada

Evet
Çoğu kişide böyle oluyormuş dinlenmek ve ilaçları kullanmaktan başka yapacak birsey yokmus

Merhaba gecmiş olsun suan durumunuz nedir iyimsiiniz

Benimde tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım sürekli lekelenme ve kanama görüyorum

Teşekkür ederim. Şuan 14+4 olduk son 1 haftadır falan kanama yok gibi o da sürekli yattığım için muhtemelen yemeğimi bile yatakta yedim wc dışında kalkmadım öyle geçti gibi

Teşekkür ederim. Şuan 14+4 olduk son 1 haftadır falan kanama yok gibi o da sürekli yattığım için muhtemelen yemeğimi bile yatakta yedim wc dışında kalkmadım öyle geçti gibi
Cok gecmiş olsun bizde 10 haftalık olduk daha öncedende 2 düşüğüm var tüpbebek olarak allah herkezin yardımcısı olsun ne güzel siz manşllh 14 olmussunuz

Amin inşllh acıkcası sürekli kanam ve lekelenme olması beni korkuttu birde benimkiler ikiz oldugu için doktor bitanesi hareketsiz dedi ama kalp atısları güzeldi ondan kanama ve lekelenmeler beni ürkütüyo

Amin inşllh acıkcası sürekli kanam ve lekelenme olması beni korkuttu birde benimkiler ikiz oldugu için doktor bitanesi hareketsiz dedi ama kalp atısları güzeldi ondan kanama ve lekelenmeler beni ürkütüyo
En cok İkizlerde kanama görülüyormus. Ama doktor bebekler iyi dediği sürece hiç korkma daha yeni bi arkadaşım doğum yaptı bebekleriyle uğraşıyor artik ikiz cok güzel birsey maşallah maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…