- 17 Temmuz 2024
- 244
- 70
- 29
Merhaba kızlar Öncelikle bende tüp bebek sürecinde olan biriyim. Ve yaptığım araştırmaları burada paylaşmak istiyorum. Çok zor ve uzun bir süreç ve hepimizin aklı karmakarışık biliyorum ben Ankara'da tedavi görüyorum. Bu süreçte doktor kadar önemli birşey varsa laboratuvar ve lütfen bu sürece başlarken başarılı laboratuvarlar ile çalışıp çalışmadıklarından emin olun
Gelelim fiyat araştırma (özel için )
Ortalama 120 bin civarında bir para tutuyor ama herkesin bünyesi ilaca verdiği tepki ve dozu farklı olduğu için bu fiyat değişebilir. Ortalama lab ücreti 85 bin
İlaçlar 30-45 bin aralığında
Genetik tanımlı yaptırmak tabiki daha fazla fiyat genetik için laba göndermek extra ücret.
Bu arada raporunuz yoksa devlettede fiyatlar 50-60 bin bandında ilaç hariç.
Gelelim benim sürecime
Doktor+lab+opu+transfer= 45 bin
İlaçlar= güncelleheceğim henüz yeni sürece başladım.
Extra ücret çıkarırlarmı bilmiyorum ama ön izlenim olarak para odaklı bir doktor değil
Normalde 3.250 TL muayene ücreti var ama paket dahilinde hiç muayene edemedik.
Kan testlerine para ödüyorum. Devlette baktırabileceklerime devlette baktırdım. Sağlık ocağında baktırdım. Aklınıza takılan birşey varsa konuşalım süreçlerimizi birlikte
Gelelim fiyat araştırma (özel için )
Ortalama 120 bin civarında bir para tutuyor ama herkesin bünyesi ilaca verdiği tepki ve dozu farklı olduğu için bu fiyat değişebilir. Ortalama lab ücreti 85 bin
İlaçlar 30-45 bin aralığında
Genetik tanımlı yaptırmak tabiki daha fazla fiyat genetik için laba göndermek extra ücret.
Bu arada raporunuz yoksa devlettede fiyatlar 50-60 bin bandında ilaç hariç.
Gelelim benim sürecime
Doktor+lab+opu+transfer= 45 bin
İlaçlar= güncelleheceğim henüz yeni sürece başladım.
Extra ücret çıkarırlarmı bilmiyorum ama ön izlenim olarak para odaklı bir doktor değil
Normalde 3.250 TL muayene ücreti var ama paket dahilinde hiç muayene edemedik.
Kan testlerine para ödüyorum. Devlette baktırabileceklerime devlette baktırdım. Sağlık ocağında baktırdım. Aklınıza takılan birşey varsa konuşalım süreçlerimizi birlikte